Clio 1.8 16V l.91 - Ziiga (volanska letev str.38)
Ma za dat 2 nalepki gor od wiljamsa/sport zna verjetno usak dat. Ampak takle projekt izpeljat mislim, da jih je malo. Zato si tuki moz pomojem sploh ne zasluzi nobenega grajanja.nightmare napisal/-a:Men pa ta predelava sevedno nekak negre v racun.Ce da nekdo napis sport na navadnega cliota se usi binte kle se vam pa kr use dopade.Nevem noPa brez zamire.
Pa tud tlele, brez zamere
Clio l.99 1.2 60KM
Men so vsec detajli ki nardijo avto mal bl zivahn...kot so plavi stevci, bunka, tepih, pasovi (to je zame kot bi dajal notr bele stevce al pa momo volan al pa nekaj iz interspara za bunko na prestavni rocici - to da so te deli od williamsa je samo bonus - ne vem dobis zraven se nekaj vec kot samo lepsi izgled)...drugace zunaj pa nebi dajal nalep williams itd ce to ni. ampak nikomur pa ne tezim zarad tega, kakor komu pasenightmare napisal/-a:Men pa ta predelava sevedno nekak negre v racun.Ce da nekdo napis sport na navadnega cliota se usi binte kle se vam pa kr use dopade.Nevem noPa brez zamire.
ne hiti počasi....
Jaz zelo cenim delo, ki ga je Ziga vlozil v ta avto, me pa motijo nalepke, ker z njimi pada cena in zgodovinska vrednost pravim avtomobilom. Ker vsakic, ko bo zigata na semaforju snel VTi, Williamsu odmre delcek legende, ker ljudje mislijo, da avto za svojih 150 konjev ne gre in da ima brez veze tak sloves. Zato me motijo nalepke. Celo hondasi se vzdrzijo lepljenja IVT nalepk na 4. gen Civica. Enostavno, ker to ni prav. Ker ne glede na vse nalepke, stevce, zice, panele... Manjka srce in zato tisto ne bo nikoli IVT. Niti ne bo ce bi mu dali notri pravi motor. Original je vedno original, kopija pa... Pac kopija.
Pa brez zamere. Resnicno cenim kako lepo je ziga obnovil tega 16V-ja. Lahko recem da sem bil zraven skoraj od samega zacetka in napredek je obcudovanja vreden!
Pa brez zamere. Resnicno cenim kako lepo je ziga obnovil tega 16V-ja. Lahko recem da sem bil zraven skoraj od samega zacetka in napredek je obcudovanja vreden!
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

- Primož Five
- Kraj: Logatec
robi1000 napisal/-a:Jaz zelo cenim delo, ki ga je Ziga vlozil v ta avto, me pa motijo nalepke, ker z njimi pada cena in zgodovinska vrednost pravim avtomobilom. Ker vsakic, ko bo zigata na semaforju snel VTi, Williamsu odmre delcek legende, ker ljudje mislijo, da avto za svojih 150 konjev ne gre in da ima brez veze tak sloves. Zato me motijo nalepke. Celo hondasi se vzdrzijo lepljenja IVT nalepk na 4. gen Civica. Enostavno, ker to ni prav. Ker ne glede na vse nalepke, stevce, zice, panele... Manjka srce in zato tisto ne bo nikoli IVT. Niti ne bo ce bi mu dali notri pravi motor. Original je vedno original, kopija pa... Pac kopija.
word
No sej seveda tud use pohvale za opravljen projekt od mene,nism mislu kej slabga s tem.Lepo ga je postimou.Sam pac pretvarjanje ventilarja v williamsa je men pac mal mim kaj morm.Je pa res da je tam po Lj pouno takih zmedenih dus,ki zaradi plave barve misljo da majo nevem kaj in je prec pousod pouno zlatih nalepk.Ko pa se pokaze honda z znakom type-R in to ni je pa prec cela stala.
Mislim, da je precej tezko da vsaj obcasno ne podlezes takemu izzivu...
Bi pa rad poudaril, da lepljenje Type-R nalepk na Honde ni enako, kot ce vstavis IVT (IVT in ne VTi !) zadnjo plosco med luci 4. gen. IVT je legenda med Hondami in ceprav sam nisem nek navdusenec nad Hondami, imam do IVT-ja ogromno spostovanje. Ta avto je bil en zadnjih, ki je bil nastelan s stani mojstra Senne (poleg NSX-a).
Torej lepljenje Type-R nalepke na Bingaca ali 4.gen je primerljivo z lepljenjem (Renault) Sport nalepk na stare Cliote. Ker takoj, ko to vidis ves da tak avto ali ni obstajal (4. gen) ali pa je imel komplet drugacen bodykit.
Pac je razlika med lastniki Renaultov in Hond. Lastnik Renaulta bo bil prisiljen prodati svojega 16V-ja za male denarje, ker so na avtonetu oglasi za cliote 16V po 1000eur. In ce kdo prodaja 16V za "neverjetnih 3000eur" je oznacen kot "optmist" ali norec. Ce se pa razsuta jajca od VTija prodajajo za 5000eur je pa vse kul. Vse to samo zato, ker renaultovci ne cenijo zadosti svojih avtomobilov in se potem dovoli, da slabi primerki smetijo trzisce. Slabih primerkov je pa toliko, ker je lahko mularija poceni pokupila 16Vje in jih zgonila in popolnoma unicila. Ce bi bile cene visoke bi pa tej "caffe racerji" lahko se naprej kupovali Swifte GTI in pustili take legendarne avte pri miru. Prav tako renaultovci veselo kopirajo bolj sportne modele v potankosti, v resnici je pa spodaj 1.4 motor. Saj vse lepo in prav. Kakor me jezi, da razne 16V havbe in blatniki zaidejo na 1.4 cliote (ko pa lastnik pravega 16V-ja isce dele jih pa nikjer ni) bi bilo lepo ce folk vsaj ne bi tlacil gor 16V napisov, ker s tem ne samo da kvarijo ugled znamki, poleg tega v oceh se vseh poznavalcev izpadejo butci. Tako da bi bil skrajni cas, da se v SLO ljudje malo zacnejo zavedati, da je lepo ce se ohranja avtomobilska kulturna dediscina in nehajo unicevati take legendarne oznake kot so 5GTT, Clio 16V, Williams, Clio Sport,... Za zacetek bi se lahko vzdrzali vsaj nalepk.
RANT OVER.
Pa opravicujem se za tako dolg post... Samo to sem moral dat ven.
Bi pa rad poudaril, da lepljenje Type-R nalepk na Honde ni enako, kot ce vstavis IVT (IVT in ne VTi !) zadnjo plosco med luci 4. gen. IVT je legenda med Hondami in ceprav sam nisem nek navdusenec nad Hondami, imam do IVT-ja ogromno spostovanje. Ta avto je bil en zadnjih, ki je bil nastelan s stani mojstra Senne (poleg NSX-a).
Torej lepljenje Type-R nalepke na Bingaca ali 4.gen je primerljivo z lepljenjem (Renault) Sport nalepk na stare Cliote. Ker takoj, ko to vidis ves da tak avto ali ni obstajal (4. gen) ali pa je imel komplet drugacen bodykit.
Pac je razlika med lastniki Renaultov in Hond. Lastnik Renaulta bo bil prisiljen prodati svojega 16V-ja za male denarje, ker so na avtonetu oglasi za cliote 16V po 1000eur. In ce kdo prodaja 16V za "neverjetnih 3000eur" je oznacen kot "optmist" ali norec. Ce se pa razsuta jajca od VTija prodajajo za 5000eur je pa vse kul. Vse to samo zato, ker renaultovci ne cenijo zadosti svojih avtomobilov in se potem dovoli, da slabi primerki smetijo trzisce. Slabih primerkov je pa toliko, ker je lahko mularija poceni pokupila 16Vje in jih zgonila in popolnoma unicila. Ce bi bile cene visoke bi pa tej "caffe racerji" lahko se naprej kupovali Swifte GTI in pustili take legendarne avte pri miru. Prav tako renaultovci veselo kopirajo bolj sportne modele v potankosti, v resnici je pa spodaj 1.4 motor. Saj vse lepo in prav. Kakor me jezi, da razne 16V havbe in blatniki zaidejo na 1.4 cliote (ko pa lastnik pravega 16V-ja isce dele jih pa nikjer ni) bi bilo lepo ce folk vsaj ne bi tlacil gor 16V napisov, ker s tem ne samo da kvarijo ugled znamki, poleg tega v oceh se vseh poznavalcev izpadejo butci. Tako da bi bil skrajni cas, da se v SLO ljudje malo zacnejo zavedati, da je lepo ce se ohranja avtomobilska kulturna dediscina in nehajo unicevati take legendarne oznake kot so 5GTT, Clio 16V, Williams, Clio Sport,... Za zacetek bi se lahko vzdrzali vsaj nalepk.
RANT OVER.
Pa opravicujem se za tako dolg post... Samo to sem moral dat ven.
Clio 2.0 16V Williams 94'