R19 in potovalni racunalnik
R19 in potovalni racunalnik
Kako spravt BC da deluje v zasilnem nacinu?
Enkrat mi je to ze ratal pa mi je BC pol leta tako delal, zej pred kratkim k sem mel akumulator odkloplen mi pa ne rata nikakor BCja v zasilni nacin spravt.
Ker mam drugo masino, neki ne dobiva pravih podatkov BC in mi ne kaze oz odsteva kolk litrov mam u tanku, ko je pa BC v zasilnem nacinu pa vzema info. iz plovca.
Bi kdo znal pomagat???
Enkrat mi je to ze ratal pa mi je BC pol leta tako delal, zej pred kratkim k sem mel akumulator odkloplen mi pa ne rata nikakor BCja v zasilni nacin spravt.
Ker mam drugo masino, neki ne dobiva pravih podatkov BC in mi ne kaze oz odsteva kolk litrov mam u tanku, ko je pa BC v zasilnem nacinu pa vzema info. iz plovca.
Bi kdo znal pomagat???

To poznam. Sam v prejsno se mi je naredil pac ni kazal kolk je v tanku oz skoz isto, in cez neki casa je BC zacel utripat in je kazal pac koliko je v tanku bencina cital je pa z plovca. Pa use funkcije so bile sam od tega jih je bilo pol brez vrednosti idino za kolicino goriva v rezervoarju je utripal.
Zej pa nevem kako nej na to stanje pridem?
Zej pa nevem kako nej na to stanje pridem?

pri R21 so trije nacini (nimam podatkov za 19ko v dialogysu)
prvi ko odklopis akumulator ali snemes varovalko, kaze tiste tri vrednosti
kolicino bencina, trenutno porabo pa se nekaj
potem je ena "diagnosticna"fora kjer drzis gumb na rocki za brisalce medtem ko zalaufas avto, potem se dve dodatne reci pokaze ki jih ponavadi ne, ko ugasnes avto se spet zresetera nazaj na prvi nacin
potem mas pa se normalo delovanje ko ga reseteras z gumbom na stevcu
v tem nacinu ti ne napise kolicine bencina ce je manjsa od 5L, pise samo 0-5l in prizge lucko, v ostalih dveh se mi pa zdi da steje do konca
pa R21 z BC ima zraven plovca se en cuden mehanizem z vzvodom in uporom
kolicino bencina pa vedno bere samo iz tega, nima veze z motorjem
a 19ke imajo vse enake plovce?
prvi ko odklopis akumulator ali snemes varovalko, kaze tiste tri vrednosti
kolicino bencina, trenutno porabo pa se nekaj
potem je ena "diagnosticna"fora kjer drzis gumb na rocki za brisalce medtem ko zalaufas avto, potem se dve dodatne reci pokaze ki jih ponavadi ne, ko ugasnes avto se spet zresetera nazaj na prvi nacin
potem mas pa se normalo delovanje ko ga reseteras z gumbom na stevcu
v tem nacinu ti ne napise kolicine bencina ce je manjsa od 5L, pise samo 0-5l in prizge lucko, v ostalih dveh se mi pa zdi da steje do konca
pa R21 z BC ima zraven plovca se en cuden mehanizem z vzvodom in uporom
kolicino bencina pa vedno bere samo iz tega, nima veze z motorjem
a 19ke imajo vse enake plovce?
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Ja tkole je jest sm konektor komplet od 19tke prevezu, pa zej use dela sam BC in obratomer ne delata cist prov. Popravic povedan mi mal volje manka da bi se lotu. Se bom k tebi na obisk Uros prsu pa bomo zrihtal
Ej Sus res hvala, sm tolk preklicu ukol pa mi ni znal nihce povedat oz so vsi trdili da sta sam dva nacina.
K stevc od 19 pa 21 je zlo podobn tko da zna palit. Ja r19 z BCjem ma isti plovec kot si ga opisal. Ostale pa majo mal drugace narejen majo se za rezervo neki dodatno narjen.
Ej Sus res hvala, sm tolk preklicu ukol pa mi ni znal nihce povedat oz so vsi trdili da sta sam dva nacina.
K stevc od 19 pa 21 je zlo podobn tko da zna palit. Ja r19 z BCjem ma isti plovec kot si ga opisal. Ostale pa majo mal drugace narejen majo se za rezervo neki dodatno narjen.