ja hudo tole s filmckom, komad pa zmaga ja pismu zgleda kot da bi pelu 20 skos - al si lahko snemu sam takrt ko smo pelal bl pocas aja pa dela cist ok, nic ne steka...
XiWang napisal/-a:Res zgleda kokr da sm pelu zlo pocas in da so se vsi za mano dolgocasl no spidojc se je najbrz res
Ja saj ko sem gledal posnetke sem si tudi rekel, glej jih polze to se cenzurirat tablice ni treba ker jih ne bo nihce ganjal, saj gredo le 20.
Aja pa slo je vec kot 20, da se razumemo. Filmcek sem pa dal tko bolj na hitrco skupaj v nedeljo, da ga je v ponedeljek Spidojc ze dobil in dal na net.
bobo napisal/-a:Fajn film, pa zanimivo navigacijo mas Spidojc, pa ponavadi jo majo spredi ne zadi na polici
Ma ji je baterij zmankal pa nisem mel polnilca sabo pa sm jo kr na polico vrgu
Xi misls un ovinek proti gradu,tm pa ni velik mankal pa bi te porinu, sam zato k smo mel full varnoste razdalje te nism ,ja mi smo res eni vzgledni vozniki
pa se dve moje slikce
mormo pa nujno ponovit zadevo ker je blo zlo fajn pa kak odsek mal hitrej odpelat da bojo filmcki bolsi k na filmcih zgleda k da smo penzionisti
bobo napisal/-a:Fajn film, pa zanimivo navigacijo mas Spidojc, pa ponavadi jo majo spredi ne zadi na polici
Ma ji je baterij zmankal pa nisem mel polnilca sabo pa sm jo kr na polico vrgu
Xi misls un ovinek proti gradu,tm pa ni velik mankal pa bi te porinu, sam zato k smo mel full varnoste razdalje te nism ,ja mi smo res eni vzgledni vozniki
jaz vedno rabm kak dan dva da dam to na comp aja pa pozabu sem odlicno turo si zbral xi jebiga dol za makedam pa nisi mogu vedt sam jaz sem navajen:D sej ves :Dspomladi nova tura k bom gume kupu