Velik servis Laguna II
Velik servis Laguna II
Malo vprasanje, bliza se velik servis (fotrove) Lagune II 1.9dci letnik 03
Ima idejo kdo koliko stanejo priblizno veliki servisi za tak avto? Po telefonu so na uradnem servisu rekli 1000eur?? Tok al kaj?
Pa se danes se mi je prizgala celo lucka, da je voda v filtru za olje (nekaj takega) Po beseda serviserja ni velke panike, samo naj malo pazim, ce zacne cukat, da se ustavim in ugasnem za nekaj casa, pa na servis cim prej zamenjat za filter. Koliko stroska lahko tukaj pricakujem?
Hvala za odgovore
Ima idejo kdo koliko stanejo priblizno veliki servisi za tak avto? Po telefonu so na uradnem servisu rekli 1000eur?? Tok al kaj?
Pa se danes se mi je prizgala celo lucka, da je voda v filtru za olje (nekaj takega) Po beseda serviserja ni velke panike, samo naj malo pazim, ce zacne cukat, da se ustavim in ugasnem za nekaj casa, pa na servis cim prej zamenjat za filter. Koliko stroska lahko tukaj pricakujem?
Hvala za odgovore
Re: Velik servis Laguna II
Jaz tud vozim Laguno, pa prvis slisim za tako lucko, pa tud v navodilih je se nisem zasledilVeron napisal/-a:Malo vprasanje, bliza se velik servis (fotrove) Lagune II 1.9dci letnik 03
Hvala za odgovore
Ta serviser je za pred strelski zid postavit pa...
Velik servis je cca 250eur z delom vred....
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
mogoce v filtru za nafto. verjetno je gorela lucka za servis pa opozorilo izpisano na displeyu. verjetno je samo naftni filter za menjat - itak se ga menja ze v sklopu (velikega) servisa, stane pa nekje 20-30eur na pamet.
cena menjave zobatega jermena in pripadajocih delov (garnitura zobatega jermena, crpalka vode, mikro jermen in liter hladilne) je na uradnem servisu 350eur. ce mas se navaden servis pristej se par eur za olje in vse 4 filtre.
cena menjave zobatega jermena in pripadajocih delov (garnitura zobatega jermena, crpalka vode, mikro jermen in liter hladilne) je na uradnem servisu 350eur. ce mas se navaden servis pristej se par eur za olje in vse 4 filtre.
Potem so pa fejst pocenil. Mene so oskubili za 900 eur. Plus menjava zadnjih diskov in jebenih ventilckov pa smo bli na 1400.cena menjave zobatega jermena in pripadajocih delov (garnitura zobatega jermena, crpalka vode, mikro jermen in liter hladilne) je na uradnem servisu 350eur. ce mas se navaden servis pristej se par eur za olje in vse 4 filtre.
Laguna Coupe GT dci 180
clio_dizel napisal/-a:mogoce v filtru za nafto. verjetno je gorela lucka za servis pa opozorilo izpisano na displeyu. verjetno je samo naftni filter za menjat - itak se ga menja ze v sklopu (velikega) servisa, stane pa nekje 20-30eur na pamet.
moj podpis, prejsnji tedn spraseval serviserja je reko jermeni spanari pumpa 370eur z delom vred, olje in filtri pa se cca 50eur dodatno
bom pa odpeketal mogoce ze jutri na reno v Koper pa da vidim kaj mi bojo tam rekli, aja pa to mi je govoro mehanik ko majo doma pooblascen servis za renoje v okolici Ptuja, bomo vidli kolko hocejo primorci pa se nekaj za 900eur mi ga lahko POPUSIJO
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
Mene je stalo cca 300 EUR. Vodna pumpa, sponar, mikro in pogonski jermen, hladilna tekocina - vse to sem sam nabavu, servis so pa naredil na Renaultu, z racunom in garancijo. In se dobro da sem sel na Renault ne h kolegu na dvorisce rihtat, ker mi je nova pumpa po enem mesecu spustila. Tako sem lahko uveljavljal reklamacijo v trgovini ves material se enkrat dobil zastonj.
ce se navezem na lucko katero si omenil da se ti je prizgala, se je tut men(imam laguno 2, 2002, dci) pred parimi dnevi na kratko. in kolikor sem prebral v knjigi pise da je to opozorilo za zaganjac oz. elektroniko. do sedaj se nisem odkril problema ker se mi od takrat vec ni prizgala, mi pa avto ni hotel v drugi prestavi vec kot 40km/h. pol sem se pa ustavil in ugasnil avto na kratko, in od takrat vse normalno...
vruummmm:)
Imel isti problem - menjaj citalec kartice.Veron napisal/-a:Sej tudi meni potem ko sem se vracal iz Lj domov, se ni prizgala.
Vendar oce ima se dodaten problem, ki zna mogoce celo bit s tem povezan, karti avto ne uzge vec samo ob pritisku na gumb, ampak ga je potrebno drzati, dokler ne uzge... na servisu so rekli, da naj bi bil to samo nek filter??
100% je napaka v citalcu - cena obnovljenega s tem da starega ( svojega ) pustis pri tipu ki to obnavlja je 80eur.
Ni pa treba nic reprogramirati, ker je to le citalec, za razliko renault servisa, ki se mastno zaracuna kodo citalca....barabe.
Od takrat mi spet dela na dotik. Je pa to prva faza crkovanja - simptomov da bo naenkrat citalec odpovedal. Kar naenkrat se zgodi, da ko pritisnes ni efekta.
Ce pa je na servisu to rekel da je to nek filter, bi ga jaz direktno ven fuknu iz sihta- sami kreteni nesposobni na renaultu delajo, ni cudn da je tolk napak na renojih, ko pa nimajo pojma o stvari.
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI