ja folk je prau tko a ne smes met ni pozicijske86-4PJ napisal/-a:kdo ti je reku da mas loh spreid modre lucke ? to bi pa rd vidu kje napisano
renault_19 by deki_19ka
deki_19ka daj pridi v Portoroz z temi modrimi zarnicami pa te peljem na tehnicnega, ah ne tim kar tablice pobral, da ne bos rabo tehnicnega se placat, v glavnem preberi si kaj pise v ZVCP kje mas lahko kake zarnice samo za info spredaj so lahko samo bele ali kako se naj izrazim ne rdece ne oranzne ne krvavo zelene itd, razen seveda smerokazov da ne bo spet kdo pameten pa reko kaj pa zmigavci
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
zdaj trenutno ne najdem stavka je pa tak da na sprednjem delu vozila so lahko barvni samo smerokazi.
spredaj lahko imajo barvne luci samo vozila ki kot so policijska,gasilci,resilci,spremna vozila
to da nesme bit spredaj bela svetloba pa nikjer neprepoveduje
jaz sem imel spredaj belo svetlobo zadaj na za oznacevanje tablice je tut lahko samo bela svetloba in sem si dal bele led diode pa mi je na tehnicnem samo reko da je to zanimiva predelava in da dobro da sem dal bele diode
spredaj lahko imajo barvne luci samo vozila ki kot so policijska,gasilci,resilci,spremna vozila
to da nesme bit spredaj bela svetloba pa nikjer neprepoveduje
jaz sem imel spredaj belo svetlobo zadaj na za oznacevanje tablice je tut lahko samo bela svetloba in sem si dal bele led diode pa mi je na tehnicnem samo reko da je to zanimiva predelava in da dobro da sem dal bele diode