Ventilar meet
- matejpurgar19
dej dej, sej vem da si zanalasc mal spoti zapelu ker vaju ni blo lih ene 15minnightmare napisal/-a:A daj,jst bi se se kr vozu.Naslednc gremo po moji poti.Se dobr da se je zaceu makedam k sm se zgubu drgac bi se kr vozu pa vozu.
***** in te soteske k ni nikjer signala.
drgac pa ja...spidojc si zeli it na mangart in kokr sva gledala je kr zanimiva pot..bo treba it. jst bi se tud se kr pelu heh...
ne hiti počasi....
-
Gost
Men je bla tura tut usec, ovinki so bli super...ceprov je rajsal na luknah ampak smo prezvel
naslednjic brez distancnikov treba probat 
Se par mojih slikic:
Zejni konjicki:

Poziranje:

Guzva
renault znak:

Zadnji postanek v Kamniku kjer je bil zbor R5 GTT:

Hud pogled:

Ritke:

Folka neomejen
:

Nc to je to, zahvalu bi se vsem za lepo turo, da niso zajebal! Avti so zdrzal
ceprov je bolj umazan kot pa zutri pred pranjem hehe
drugic gremo nekam na kksno kosilo al pa kej tazga
al pa nardimo piknik nekje pa da bo mal vec folka...tko najprej ksna lepa tura ene 150km pol pa jest 
l.p.
Se par mojih slikic:
Zejni konjicki:

Poziranje:

Guzva

Zadnji postanek v Kamniku kjer je bil zbor R5 GTT:

Hud pogled:

Ritke:

Folka neomejen

Nc to je to, zahvalu bi se vsem za lepo turo, da niso zajebal! Avti so zdrzal
l.p.
HAHA,k sva se prklucla nazaj je prec pala debata da zdej boste pa zihr misnli da sva sla nalasc na stran.XiWang napisal/-a:dej dej, sej vem da si zanalasc mal spoti zapelu ker vaju ni blo lih ene 15minnightmare napisal/-a:A daj,jst bi se se kr vozu.Naslednc gremo po moji poti.Se dobr da se je zaceu makedam k sm se zgubu drgac bi se kr vozu pa vozu.
***** in te soteske k ni nikjer signala.
![]()
![]()
drgac pa ja...spidojc si zeli it na mangart in kokr sva gledala je kr zanimiva pot..bo treba it. jst bi se tud se kr pelu heh...
Evo se move, sicr ni nc posebnga, sam komad je pa dobr zravn 
http://www.youtube.com/watch?v=5GisMrEPYcQ
http://www.youtube.com/watch?v=5GisMrEPYcQ
Evo jaz sem pa sovoznik od Spidojca (mimogrede Spidojc zakaj video tako steka?). Bilo je fajn, dobro turo ste imeli skratka dober vtis.
Spidojc pa daj se uno sliko ki sem jo slikal nazaj on odprtem oknu in luknjah pa je vseeno dobro ratala.
Nightmare tvoje slike so mi vsec ampak a res ni nobene kjer gredo po treh?
Spidojc pa daj se uno sliko ki sem jo slikal nazaj on odprtem oknu in luknjah pa je vseeno dobro ratala.
Nightmare tvoje slike so mi vsec ampak a res ni nobene kjer gredo po treh?