Clio 1.8 16V l.91 - Ziiga (volanska letev str.38)
clio 1.8 16V
Malo z zamudo a vseeeno: Duli si mogoce kdaj pogledal kaksen karter imas na svoji zverini.Ko sem jz svoj karter enkrat zamenjal nisem nikakor mogel dobiti istega kot je bil moj original, zato mi je frend-mehanik oznacil mesto kjer oljna pumpa zadane v karter in smo na tem mestu odzagali kvadrat in ga tako receno poglobili za 1cm tam kjer je pumpa pa mi gre not 5.5-5.6
Tudi na nekem Renault servisu pri nas sem jz videl da gre 5.5 noter, skratka sploh ni vazno glavno da je podmazan, mene boli k...., kolk kermu popije tud ce mora kdo dolivat 1l na 1k sam da se slisjo ventili k se ga tisi po cest ostalo je potrosnji material.
Tudi na nekem Renault servisu pri nas sem jz videl da gre 5.5 noter, skratka sploh ni vazno glavno da je podmazan, mene boli k...., kolk kermu popije tud ce mora kdo dolivat 1l na 1k sam da se slisjo ventili k se ga tisi po cest ostalo je potrosnji material.
clio 1.8 16V
Zdej ne me drzat za besedo sam jz sem enkrat nekje ujel ne vem kje u glavnem to da so baje nekateri karterji jekleni in da je odvisno od katerega menjalnika imas na avtu kaksen je karter.No skratka res je cudno da se razlikuje za en liter, ker jz res ze osmo leto ko menjam olje kupim 5l exceliuma 5-40 in dodatek olju ki izgleda kakor med in je pol litrski tko da je to 5.5
hmmm
No ja, pojdimo naprej k projektu
Feltne sm zbrusu in na nov pihnu z 2k epoksi barvo. Zadnji boki so sfinisirani, dostrani se samo se pikce k so za pokitat ter brusenje vrat in celotnega avtomobila na fino. Haubo sm po nickolikih kitanjih in brusenjih le ujel da je taksna kot je meni vsec. Tudi ko jo z vodo polijes ima tisti pravi odsev

Feltne sm zbrusu in na nov pihnu z 2k epoksi barvo. Zadnji boki so sfinisirani, dostrani se samo se pikce k so za pokitat ter brusenje vrat in celotnega avtomobila na fino. Haubo sm po nickolikih kitanjih in brusenjih le ujel da je taksna kot je meni vsec. Tudi ko jo z vodo polijes ima tisti pravi odsev

ej nimam pojma, bomo vidl ce se ker najde
Plani? zdej pa res bols d sm tih ker vse kar sm reku se je prestavl. Sicer avto je ze bil skorej finisiran ampak so ble se malenkosti za popravt tko d streha, boka sta sla se enkrat v sprickit, ta tedn so na vrst odbijaci, plastike so dejansko ze vse ready to go... bo se kr precej smerglanja.
Plani? zdej pa res bols d sm tih ker vse kar sm reku se je prestavl. Sicer avto je ze bil skorej finisiran ampak so ble se malenkosti za popravt tko d streha, boka sta sla se enkrat v sprickit, ta tedn so na vrst odbijaci, plastike so dejansko ze vse ready to go... bo se kr precej smerglanja.
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane