Spidojc napisal/-a:aja pa se neki, ni mel elektricnega ampak,je mel samo pumpo elektricno,blo je pa isto na olje,pa to so mel sam tisti pomojm k majo klimo
tu je res ja. za servo bom pa zdle prebrau. samu bi prej reku da je kle u tekstu napaka.
Sm glih hotu napisat ja da so zajebal da ma eno odmicno Pise da ma tko k honda, eno odmicno, ki krmili po stiri ventile na valj.
Jebiga, tkrt se ni blo treba podirat motorjev, pa niso vedl pol .
Waxxx napisal/-a:Niti enga avta nisem kupu, da bi se zdivjal, ampak samo zato, ker imam rad viska konjev pod haubo, pa zarad statusa, ki ga valver in valverca nosita!
Kolega mi je dejansko reku da sm idiot, zato ker sm mojo normalno vozu. Po njegovo se tak avto kupi za stisat.
Tu je pa drugac. Mi je ze dovol to, da stojim na semaforju, pa iz avta v sosednjem avtu bulijo tipcki vn. Nekam drugacn Clio se jim zdi, pa noben ne porajta v cem je razlika.
Pa tko kot je Duli enkrat reku... Filing je, ko ti pol bocnega ogledala zadnji bok zakrije!
Dobr si to povedu... Sm tut jz to napisu da je fajn k mas svoje zadovolstvo, k pogledas u spegu pa vids razsirjen bok.
Pozabu si pa napisat da pol k mulcki buljo pa ne porajtajo razlike jim mal nakazes, da k zadi ostanejo sam se clio 16v znak vidjo, pol pa na google gledat kok ma to konjev
DragR napisal/-a:Pozabu si pa napisat da pol k mulcki buljo pa ne porajtajo razlike jim mal nakazes, da k zadi ostanejo sam se clio 16v znak vidjo, pol pa na google gledat kok ma to konjev
wax, hmau... hmau se bosta narisala bok ob boku dva bajsa