Lepe petke. Pohvale usem. Sem sam tud bil na poti v logatec sam je blo bol pozn pa ste ze sli. Sma pa pol z URH om se pelala cez ljubljano mal pa do kamnika na drink. Drug let se mormo mal bl zment pa se da bi blo mal bol topl.
Williams za petko turbo ne sme bit prevec vroce- ze sama dviga temperature
Ja hvala klapa za lepo druzbo! Ceprav sem se mogu tud jaz mal na silo odpravit, mi je ratalo in ni mi zal Tako vas vsaj malo zdej poznam, ne pa samo po nickname-ih
Lepo da je bilo srecanje v Logatcu- smo vsaj ksn HP se odpeljali
Se nekaj slik, zadnje tri so mala zanimivost kaj zmore moj mobi
Deli R5/GT turbo- 041687548
ma ja sej bi lahko se enega hitro organiziral sam mislim da bi blo enako stevilo kot zdaj...bolje da naredimo drugo leto...lustno je spoznavat folk ki je nor na podobne ce ne celo na iste stvari kot ti
Logatec se mi zdi res pravsnja lokacija za tak meet, se lahko se malo po progi zapeljes, ceprov sprehajalcev (penzjonerjev) kr mrgoli; jih ne stekam, zakaj jim je glih po asfaltu ljubo hodit
skoda da nista URH in williams uspela mau prej pridt, drugac pa za vse ostale, ki pac niste mogli: se bomo ze se kdej zmenil, zdej vsaj vidmo, da je v interesu vecine, da se takole dobimo
Res je blo fajn, ko bi nas blo usej mal vec...
Drgac pa pohvale vsem ker so ble use petke (razn moje) res lepo ustimane-
pa se letijo (hvala za voznjo).
Skratka usi ki so prisli so s seboj prinesli dobro voljo, kar je predpogoj za taka srecanja.
Se vidmo naslednjic.
ps.: glede sprehajalcev; med tednom jih ni toliko(ce sploh je kaksen), pa malo bolj proti veceru...
ma neeeeeeeee kaj sm zamudu pa tok sm caku na ta dan. Ce po pravici povem sm zaspav zato kr sm cev dopovdan spav ker sm prsov sele ob 6h zjutr domov, smo bli na enmu zuru. uglavnem vidm da se ste mel fino. naslednic pa res morm pridit tut jst.
Renault 5 Bye bye, 1.4. l.96
Renault Clio Be bop, 1.2 l.96
Renault Laguna Dynamique, 1.8 l.01
Renault Clio 2 Extreme 1.2 16v l.04
Volvo V50 Momentum 2.0D l.,09