lp
kaj uporabiti za odstranjevanje insektov(madezi,kri,...)
kaj uporabiti za odstranjevanje insektov(madezi,kri,...)
mene zanima kako jih najlazje odstranis(na sprednjem delu avta)ce kdo ve?
lp
lp
ko je bil moj avto ves "popikan" od smole (klincev javor + dez, sijajna kombinacija za avto NE parkirat spodi ... ampak k je toca tolkla glih ni blo izbire), sem kupu XY st. cistil vrednost cca. 50 evrov ... drgnu kot neumen, ampak je sla pikica dol samo ce sm 10 minut drgnu po njej ... in pol so me zacel "tolazt", da mi preostane samo se poliranje, tako da sem se zmenu na pooblascenem servisu da bi prslo poliranje cca. 100 evrov ... pol pa men najbols kolega rece, avto je vmzan, treba ga je oprat
, in mi je zrihtal enga v metliki (kolega od kolegovga prjatla,...), k ga je trikrat opral, racunal trikrat zunanje pranje (3Ă—5 evrov) skupi 15 evrov in je spravu dobesedno vse dol do zadnje malenkosti ... Uporabu je pa cistilo da ga citiram, k ga ne dobis v nobeni trgovini, tako da nimam pojma katero ...
mal sm prevec zafilozofiral, ampak se slika havbe, pa strehe ... avto je bil v celoti tak, po pranju ni vec niti ene pikice smole ... zgledalo je glih tko kot da bi bil v kamnolomu da so letel kamencki v njega in da je zacelo rjavet vseskup ...

mal sm prevec zafilozofiral, ampak se slika havbe, pa strehe ... avto je bil v celoti tak, po pranju ni vec niti ene pikice smole ... zgledalo je glih tko kot da bi bil v kamnolomu da so letel kamencki v njega in da je zacelo rjavet vseskup ...

Lp RoZleht