Duli napisal/-a:
tu je una razjahana kanta z bleda. na videz lep, k je biu ceu strihan, drugac je pa velenska delegacija povedala svoje.
Sej vejo da je ta,sej pise "cigav je zdej".....sm ga pelou en krog pa je res bogi mislm kr orng bogi.......
kako to zgleda bogi?
Mah k ga peles se slabo pele,ko odpres haubo se vidi da je bil razbit,lufti so vespovsod .............. drgac za na hitr pogled je kr uredu ko se pa spustis v njega
Spidojc napisal/-a:dej mi mal opis zakaj se slabo pelje, kaj je slabo, zato k me zanima ce se moj tut slebo pelje
Jah ko ga pohods gre use po svoje, volan stoji kr ful nakrivo, k brenzas ga vlece,k sm se obracou na cesti pa sm cakou da lah grem sm vohou volj po olju,ko zavijas use neki cvil.........upam da tvoj ni tak
Kiko: ja dopade se mi ful lepo sam skoda k feltne niso moje od dallija so in drugo sezono gredo na ventilarko sem pa mislim da pride ultralegerra....
Gasilc: ja sobe bojo hmal zamenjane za antenco pa nevem mi je usec k je mjhna
Mam vprasanje za use mam namen vgradit xenon luci in me zanima a je dovolj ce v odbijacu zvrtam lukne in dam od novga modela sobe za pranje zarometov....a bojo polcaji preverjal a delajo a ne mislm da ne ane sam da so