Glasnost radia se spreminja
Glasnost radia se spreminja
Ze prej sm to slisu sam se mislu da radjo slabo lovi postajo in glasnost pade.Zdej pa se je to pokazalo tudi ko poslusam cd.Ko vozm v peti marci na minimu je na eni glasnosti ko pa menjam v 4 da pospesm se mi cez 3 sekund poveca glasnost.In ko zabremzam in obrati padejo se utisa.To je se bolj opazno ce poslusas cd se kar naglas ko ti zacne kar naenkrat piskat.Radio je original.Zgleda kot da regulator ne reze spice.A so to kaksne nastavitve radia
V setupu moras kurbo (curve) nastaviti glede na tip vozila in potem se glastnost prilagaja. Vsaj moj CabasseTronic to dela...clio open napisal/-a:Vem, da ma volvo neki podobnga namenoma; avto (oz. avdio sistem) uravnava glasnost glede na hitrost in hrup v kabini (oz. zaznava pogovore). Ne vem pa, ce to je v renaultu (pri volvu ta sistem stane kar nekaj evrov). Moj original radio (MP3) spila vedno isto - razen ce so novice
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.
Tole pise v servisnih navodilih za podoben Renault-ov radio:
Volume control
The volume can be configured in relation to the car
speed. To operate this function:
select the desired volume control by using the expert
mode (press and hold the source key until you hear
a beep): 5 for maximum change, 0 for no change.
NOTE:
Ensure this function is fully operational by
checking that the radio is correctly wired.
Volume control
The volume can be configured in relation to the car
speed. To operate this function:
select the desired volume control by using the expert
mode (press and hold the source key until you hear
a beep): 5 for maximum change, 0 for no change.
NOTE:
Ensure this function is fully operational by
checking that the radio is correctly wired.
V dobrih starih casih so rekli RTFMurosroza napisal/-a:Morem pogledat sam bere MP3 in izpisuje text na displaju.
slika z neta je simbolicna ker je to star model tega radia ki ga mam ker moj ma se mp3... (4x15)