Jah pomoje se ti splaca da grez ze zdaj na tehnicnega na homologacije in izpolnes vlogo. Naceloma cakas okoli 2 tedna da te poklicejo na pregled (lahko tudi prej ce malo zajokas). Tako bos imel papirologijo zrihtano in ne bos zgubljal casa.
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."
ce je za 2.0 motor, pol bos kle obcutu se slabsi navor, kot zdj. ker meganov pa willijev kolektor sta za vecjo koncno, 16vjev pa (zarad mn navora pri nizjih obratih) povecanje navora.
Duli napisal/-a:ce je za 2.0 motor, pol bos kle obcutu se slabsi navor, kot zdj. ker meganov pa willijev kolektor sta za vecjo koncno, 16vjev pa (zarad mn navora pri nizjih obratih) povecanje navora.
ehh ko se ga tisci ne rabs navora v nizjih(to ga rabs sm ti )
enej_46 napisal/-a:no table so nazaj, kolektor pride konec tedna, nizanje in avspuh pa ko se spravim z denarjem skupaj
PREDEN DAS KOLEKTOR NOTER GA DOMA POVIJ Z TOPLOTNIMI POVOJI TO KAR JE BeaM_X NARDIL NA SVOJI 19ki pa kar se mene caka na mojem ker nimam toplotne zascite pred pregradno steno
samo nasvet
da draga nebo vec rekla kako je toplo pri njenih nogah pa da nebo kdo rekel da sem pokvarjen tisto je med nogami
lepo ga nazaj porihtaj pa papire od vsega "original"
vprasaj pa bomo pomagali
jaz sem jih tut dobil naknadno za tvoje lucke pa za univerzali izpuh tut
sej bo pocasi pa bo spet lep