ko mrzl motor vzgem, morem dodat gas drugace crkne. potem kake pol minute al pa vec, odvisno kak hitro se zagreje, morem malo drzat gas, ko se pa dovolj segreje pa zacne laufat vendar ga cuka dokler se do konca segreje potem pa laufa normalno.
any idea?
menjano je blo: prstan, razdelilna kapa, svecke , kabli za svecke, tak da more bit neki senzor pomoje
1.4 energy E7J prosti tek
meni je delalo isto pri R19, da sem jo moral ko je bla mrzla drkat z gasom da je vzgala, in po dolgem preverjanju sme ugtovil da je sla varovalka za avtomatski zaug, ko sem to menjo je pa delalo ko su v prvo vzgala, tak da pogledaj za vsak slucaj to varovalko ki bi se mogla nahajat spredaj ko je motor na levi strani je ena skatla crna z pokrovom pa je enih par varovalk in relejev zraven, ce pa ni to pa se mi ne sanja
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Glede na to, da sem videl da isces rabljenega ti priporocam da raje kupis novega. Vem da ni poceni ampak z rabljenim je tako, da lahko dela dolgo, lahko pa ze naslednji dan zacne zajebavat. Ce hoces da bo dobr potem kup novga.
Sem ze probal ene par motorckov pa je na konc isti smorn...vsak zacne zajebavat. Najbols je kupt novga pa mas mir.
Sem ze probal ene par motorckov pa je na konc isti smorn...vsak zacne zajebavat. Najbols je kupt novga pa mas mir.
Enigma motorsport
ahh... sej ti bo rabljen tud delal tko kot novGodward napisal/-a:zdaj sem zmenjen za rabljenega, upam da bo vredu. prodajalec (uporabnik RK foruma) trdi da dela 100% tak da...
Drugace pa itak je najboljse novo, ampak 100eur...![]()
RS-sport