twingo zacel kaditi
twingo zacel kaditi
Kar naenkrat ja v Twingotu ful poskocila poraba vode, pa pojavil se je siv dim iz auspuha. ?????prosim za informacije o tem
LP D.
LP D.
-
etore
Re: twingo zacel kaditi
tesnilo glave... siv oz moder dim mislim da pomeni da kuri olje... preveri sipko od olja. skori gvisno tesnilo...
no, diagnoza je prava - dihtunga na glavi. Operacija bo jutri, ceprav bolnik ne kaze pretiranih simptomov, se vec, nehaj je kaditi. Ampak ponavadi je itak pred smtrjo ful izboljsanje. Rezervni deli so pripravljeni, skalpel in macola tudi. Mami je mal zalostna, sam pa ne vem, a naj unmu, ki mi ga je prodal odbijem en jajc al oba...( kao mehanik je)
Po posegu se slismo
Po posegu se slismo
Jah pa sej un ni mogu vedt, ce prej ni to delal, no pozdrav twingota pa nej cimprej okrevatrzican napisal/-a:no, diagnoza je prava - dihtunga na glavi. Operacija bo jutri, ceprav bolnik ne kaze pretiranih simptomov, se vec, nehaj je kaditi. Ampak ponavadi je itak pred smtrjo ful izboljsanje. Rezervni deli so pripravljeni, skalpel in macola tudi. Mami je mal zalostna, sam pa ne vem, a naj unmu, ki mi ga je prodal odbijem en jajc al oba...( kao mehanik je)
Po posegu se slismo
Koliko casa po tem ko si avto kupil ti je zacel nagajat?trzican napisal/-a:no, diagnoza je prava - dihtunga na glavi. Operacija bo jutri, ceprav bolnik ne kaze pretiranih simptomov, se vec, nehaj je kaditi. Ampak ponavadi je itak pred smtrjo ful izboljsanje. Rezervni deli so pripravljeni, skalpel in macola tudi. Mami je mal zalostna, sam pa ne vem, a naj unmu, ki mi ga je prodal odbijem en jajc al oba...( kao mehanik je)
Po posegu se slismo
Evo! Twingo je prisel iz bolnice siv in zdrav. Menjano: tesnilo na glavi in vse okrog tega, vsa jermena, vodna pumpa, menjava zavor spredaj, popravilo rocne, narejen servis (svecke, oba filtra, olje), ter se odprava nekaj drobnih napak (so bile, ampak nc tko). U glavnem, punca je lazja za 500eur.
A je velik, a ni - povejte vi

A je velik, a ni - povejte vi