Hm...prejle sm neki dol caru in sm hotu vezat neonko na + in - od ojacevalca nakar se iz ojacevalca zacne naenkrat nabirat bel dim pa ful je smrdelo. Pol sm vse odklopu pa nazaj prklopu pa vse normalno dela woofer tut itd radio vse. FOra je da me zdj skrbi in zanima me kaj bi to loh blo? Je to se smiselno uporabljat al rajs vn dat? Varovalka sta dve na ojacevalcu in sta obe cele. Pa tut tavelika varovalka pri akumulatorja oz na napajalnem kablu je OK?
Vse dela brez problema. Edin slisi se od zdj naprej v wooferju cviljenje motorja od avta A pozna kdo koga da bi mi to lahko zrihtu k je v garanciji? Pozna kdo radio vili al pa kej podobnega k ma blaupunkte cez pa da bi se dal to zamenjat kao garancija itd?
Sj najrajs bi js to prodau sicer je staro 10 dni ampak ok pa nabavu DLS-ja za enih 60-70k SIT. Kdo bi men naredu iz poliestra kej za v prtlaznik da bi meu muzo itd?
verjetno se to ne bo dalo popravit pod garancijo ker si sam nekaj caral. to bi ti mogo tiho bit pa samo nest kao da nic nisi delal zaj si pa po domace f pizdi!