Esmeralda - morska deklica
Niso diode ampak neke tljivke, drgac pa diode smd lepopasejo not, mam na zalogi.Waxxx napisal/-a:nightmare, ti pa megane96 se zmenta, ce sta ze bliz skup (pa ce ze ni poslal).![]()
bobo, to ni poklicna deformacija, ampak veselje do dela!![]()
Moram se nekako osvetlit stikala za pomik stekel. Kje bi dobu tiste male diodice (sej so diodice, ane?)? Pa da prelotam. Al je enostavneje kr stikala zamenjat?
Nadaljujmo:
V soboto mi je nightmare prinesu tisto palcko, ki mi jo je poslal megane96! Hvala obema!

Sedaj obe ogledali delujeta!
Dan kasneje pa mi je enej_46 dostavu se nekaj dolgo pricakovanega: plastiko med zadnjimi lucmi ter zadnji brisalec. Hvala tudi tebi!
Pa smo staro dali dol:

In novo gor:

Se primerjava:

Zgoraj nova plastika med lucmi, spodaj moja stara in popokana.
Zadnji brisalec sem sicer montiru, a moram najprej nabavit novo metlico, da stvar zalaufa.
Nasvidenje do prihodnjic!
V soboto mi je nightmare prinesu tisto palcko, ki mi jo je poslal megane96! Hvala obema!

Sedaj obe ogledali delujeta!
Dan kasneje pa mi je enej_46 dostavu se nekaj dolgo pricakovanega: plastiko med zadnjimi lucmi ter zadnji brisalec. Hvala tudi tebi!
Pa smo staro dali dol:

In novo gor:

Se primerjava:

Zgoraj nova plastika med lucmi, spodaj moja stara in popokana.
Zadnji brisalec sem sicer montiru, a moram najprej nabavit novo metlico, da stvar zalaufa.
Nasvidenje do prihodnjic!
Ja res nima noben celih salc k kup ventilarco?
Ej kolk stane salca tko informativno k menda so kr nepocen
Pa na ekspanzijski posodci nimas tapravga pokrovcka, razn ce je pr 16vjih s klimo tanavadn gor.
Pa ce si vedu da imas pocene salce gor, si bil dost nor da si ga tisu do konca po AC
Ej kolk stane salca tko informativno k menda so kr nepocen
Pa na ekspanzijski posodci nimas tapravga pokrovcka, razn ce je pr 16vjih s klimo tanavadn gor.
Pa ce si vedu da imas pocene salce gor, si bil dost nor da si ga tisu do konca po AC
Zadnjič spremenil BeaM_X, dne 12 Sep 2008, 19:12, skupaj popravljeno 1 krat.

Ok poj je pa vredi. Se oproscam. Bi mogl narest en meet z ventilarcami.
Dobr jo rihtas,sam hudic je to k pr starmu avtu tega ni nikol konc.
Ja za salce sm pa vedu da so nesramno drage, tko da sm dal na svojga raj rablene cele, pa jih dal speskat pa postrihat, ker tele salce rja unici.
Ponaredkov salc se pa mislim sploh ne da dobit.
Dobr jo rihtas,sam hudic je to k pr starmu avtu tega ni nikol konc.
Ja za salce sm pa vedu da so nesramno drage, tko da sm dal na svojga raj rablene cele, pa jih dal speskat pa postrihat, ker tele salce rja unici.
Ponaredkov salc se pa mislim sploh ne da dobit.