Renault Laguna III 2.0 dci [slike str.3]

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
Dejan99
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a Dejan99 »

Po pravici povedano se meni tut zdijo premajhne...
Aja, kje se drugace da homologirati te zadeve?
Renault Megane IV GT-line 1.2 TCe
Uporabniški avatar
Seko

Odgovor Napisal/-a Seko »

na lpp
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

prids na LPP izpolnis vlogo za homologacijo ... ti poslejo vabilo...prids tja takrat ko imas placas 32eur, ce nimas se novega kartoncka se 21eur (tam nekje), pa ti pregleda cifre ( prebere iz feltne in morjo stimat na TUV) ter ti poslejo po posti homologacijski kartoncek :wink:
Slika
Uporabniški avatar
mglca
Kraj: okolica Ljubljane

Odgovor Napisal/-a mglca »

Pri vas ste pa prava Renault family, kajne!? Sele na teh slikah sem opazil s kje pravzaprav si. Te feltne pusti raje na Cliotu - nanj lepo pasejo!
Uporabniški avatar
Dejan99

mglca napisal/-a:Pri vas ste pa prava Renault family, kajne!? Sele na teh slikah sem opazil s kje pravzaprav si. Te feltne pusti raje na Cliotu - nanj lepo pasejo!
Ja tako je, doma mamo clio, laguna in megane :P
Uporabniški avatar
Dejan99

Spet sem nalozil boljse slike. Drugace na njem ni nobenih sprememb, razen v kabino sem spet namontiral naslonjalo za roko en teden nazaj. Malo sem ga zamaknil nazaj in sedaj mi je bolj vsec, sem se ze navadil.

Kar se tice motorja je bil narjen manjsi servis enkrat pozimi. Pac svecke, jermeni, nosilec motorja, pakne zadnje, olje, ventili nastelani,... To pa mislim da je blo vse.

Drugace pa samo tankam in peljem, problemov nimam nobenih, (zaenkrat - tok tok), samo gume sem zamenjal spomladi, ker sem mel samo zimske.

To je to. Pa se slike:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

LP
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

kdaj mu bos privoscil kaksne lite feltne ? :wink:
Slika
Uporabniški avatar
Dejan99

Pri temu avtu se to zal ne bo zgodilo :? , ker mi je skoda dat se kaj na njega. Spomladi ko sem kupoval letne gume sem imel namen kupiti rabljene lite feltne kao original reno z letnimi gumami vred, pa se je prodajalec nekaj zmisljeval.... Vglavnem pol sm kupu nove letne gume pa se kolega mi je podaril jeklene feltne, k jih ni nic rabu :D Tako da zdej je kar je.
Uporabniški avatar
Dejan99

Po štirih letih vožnje z meganom se mi je odprla možnost da presedlam na laguno. Megane je sicer ostal pri hiši, vzela ga bo sestra ker bo v kratkem naredila izpit. Dela kot urca, samo rja ga že malo napada in se ga ne splača popravljati za sezono ali dve.

No preidimo na laguno. Je bivša od očeta, letnik 98, 1.6 16v motor, ima blizu 220.000km in dela ok. Glede pleha je velko boljša od megana, menjalnik deluje brez škrtanja,... itd.
Je bila pa potrebna kar nekaj popravil in olepšav. Havba in luči so bile popolnoma ošlesane (pobarvano in spolirano), voznikov sedež se je majal, zadnji spojler je bi odliman na sredini, volanski kočniki so imel luft, žica sklopke je bila trda, en zadnji zavorni cilinder je puščal, menjal sem zavorne ploščice in pakne, narejena optika, ven je metalo iz 5. prestave (odvit zobnik), voznikovo pomično steklo se je nekaj zatikalo, manšeta na polosovnini in volanski letvi je bila napokana... itd. Ni da ni. No tak (slabo ohranjen) je avto stal doma par mesecev, ker se ga očetu ni dalo popraviti in prodati zato sem ga vzel v svoje roke. Nekaj me je stalo ampak mi zaenkrat ni žal. V kratkem imam namen temeljito očistiti notranjost (fotr ga ni skoraj nikoli) menjati svečke in spolirati razne praske na strehi in stebrih (zaradi načina fiksiranja strešnik nosilcev). Aja, pa še letne gume moram gor natakniti (imam še zimske). To je to.

Slika
Zadnjič spremenil Dejan99, dne 15 Jun 2011, 14:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

lepa zelooo, edino ene litke, po možnosti nervasport, drugače pa če bi mela še 1.8 namesto 1.6 še bi jo jaz hoto met. Kaj klimo maš ročno al je avto, glede na to da je RXE oprema bi mogla bit ze avtomatska. Po sliko zgleda kar očuvana. Srečno
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Uporabniški avatar
Dejan99

sinko napisal/-a:lepa zelooo, edino ene litke, po možnosti nervasport, drugače pa če bi mela še 1.8 namesto 1.6 še bi jo jaz hoto met. Kaj klimo maš ročno al je avto, glede na to da je RXE oprema bi mogla bit ze avtomatska. Po sliko zgleda kar očuvana. Srečno
Klima je ročna.
Glede slike, vsak avto zgleda na sliki lepši kot je v resnici :D
Uporabniški avatar
Edoedo

Odgovor Napisal/-a Edoedo »

dej gor nervasport nebo ti žou.. jst ju3 operem auto in ga dam na forum boš vidu kako zgleda ...

LP
Uporabniški avatar
Dejan99

Edoedo napisal/-a:dej gor nervasport nebo ti žou.. jst ju3 operem auto in ga dam na forum boš vidu kako zgleda ...
LP
Res so dobre, bi jih takoj imel. Samo trenutno ni financ za take stvari.
Zadnjič spremenil Dejan99, dne 17 Jun 2011, 14:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
dvihtelic

Odgovor Napisal/-a dvihtelic »

A te lahko vprašam iz kerega konca Vrhnike si? :D
Uporabniški avatar
Dejan99

dvihtelic napisal/-a:A te lahko vprašam iz kerega konca Vrhnike si? :D
Iz Podlipe. Ni čisto Vrhnika je pa blizu.
Odgovori