Now web browser

Vse ostale teme
Odgovori
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Now web browser

Odgovor Napisal/-a Tadej »

No kdor se neve, danes je vn prisel Google Chrome, kateri je revolucija med browserji. Je parkrat hitrejsi od Firefoxa, IE in Safarija in zelo stabilen.

Priporocam :wink:
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

sem ga ravno vceraj nalozil za foro, pa res dela hitro :D se sam predlaga strani, npr zacnes pisat v naslov you...pa ti predlaga youtube.com :D
Ceprav bom verjetno ostal na operi :oops: nima mouse gestures :P
Uporabniški avatar
Igla
Kraj: Deskle

Odgovor Napisal/-a Igla »

Ej sam ta brskalnik je bolj slab. Originalno (zdej nvem ce ima se kake nadgradnje) ne podpira javascripta, ki ga pa za solo nujno rabim. Nima pa tudi nobenih nastavitev. Glede hitrosti pa nvem no mogoce je res hitrejsi ampak mam se vedno raje Firefox :)
Clio l.99 1.2 60KM
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Igla napisal/-a:Ej sam ta brskalnik je bolj slab. Originalno (zdej nvem ce ima se kake nadgradnje) ne podpira javascripta, ki ga pa za solo nujno rabim. Nima pa tudi nobenih nastavitev. Glede hitrosti pa nvem no mogoce je res hitrejsi ampak mam se vedno raje Firefox :)
Jaz sem pa ravno brav, da se zelo dobro ujema z javo.
Nasi prvi preizkusi kazejo, da je brskalnik navdusujoce hiter in zelo uspesno rokuje z JavaScript in podobnimi vsebinami, nekaj tezav mu zaenkrat povzrocajo le se certifikati domacih bank, a to bodo brzkone snovalci v kratkem uredili.
Slika
Uporabniški avatar
Terminator
Kraj: lj

Odgovor Napisal/-a Terminator »

jz bom kr na FF ustov (zaenkrat), ker mi noben brskalnik ne pomaga k mam net tok kurcev :evil:
I`ll be back!
VOLVO driver :D

PRODAM ;)
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Jaz pa se vedno vstrajam na IE, sem imel tudi FF, pa mi je nekaj nagajal.
Slika
Uporabniški avatar
Igla
Kraj: Deskle

Odgovor Napisal/-a Igla »

Pred neki dnevi sm ga probal, pognal naso spletno ucilnico in namest strani mi je izpisalo samo kodo. Zdej pa naj pisejo kar cejo :)
Clio l.99 1.2 60KM
Odgovori