nightmare napisal/-a:Dejte njegovih komentarjeu sploh nerabte resnu jemat itak ma same cudne ideje k niso za nikamor,poglejte ideje za avto k jih je meu,svasta.
daj si se ene zavesice na crnega ventilarja pa se bolj si ga v luft dvigni
Wolfpack napisal/-a:Mene pa ena stvar v tem videu ne privlaci kaj prevec....
Voznja po treh kolesih v ovinku.....jao jao...
to je p znacilno za to serijo cliotov
to bi naj to famozno "cup" podvozje delalo,prosim vas lepo,sem se peljal s taki rsom ze pa sem bil posran,sedez cisto v boku noter,bognedaj ta te to "cup" podvozje ki je tako fenomenalno da si takoj v luftu z enim kolesom pa da te pusti na cedilu,pa kam bocno prletis,se samo pride cestno,pa pogrebno podjetje da te pospravijo.saj ce nebi baba mela tega avta se nebi tak pipali zarad mojih komentarjev.itak pa vedno eni in isti nonstop
Kva ste se zej na ta avto spravl, eni usi pametni.
Pac avto tak k je je, pac serijski.Kdor si kupi RSa si ga kup zaradi voznih lastnosti in ne zaradi tega kako zgleda.
Kdor pa sej malo zgodovino Renaulta pozna pa tud ve zakaj tko zgleda kot zgleda.
nightmare napisal/-a:Dejte njegovih komentarjeu sploh nerabte resnu jemat itak ma same cudne ideje k niso za nikamor,poglejte ideje za avto k jih je meu,svasta.
daj si se ene zavesice na crnega ventilarja pa se bolj si ga v luft dvigni
pa se zmeri bo ventilar, tvoj pa tut z bulo ne bo nc kej blizi ventilarju. drgac si pa use povedu zadnjim postom, glede podvozja. ne vem zakaj pr renault sportu sploh razvijajo podvozje, ko bi lahko tebe poklical, pa bi jim ti povedu.