a s podvozjem nebi sel se malo nizje? da ti ne bo po enmu mescu zal... pa jaz ce bi se enkrat nizal nebi vzel samo vzmeti - komplet z amortizerji al pa gewinde. ker ce mene vprasas se vzmeti z original amortizerji ne razumejo najbolse (tudi po predelavi amortizerjev)
Drmo napisal/-a:Koni komplet se baje tudi dobro obnese.
Kaksne so pa kaj cene?
Jaz sem dal lani pozimi iz nemcije pripeljane(preko ene firme) 790eur za gewinde Koni komplet z postnino vred. Potem se je podrazil in je sedaj 800eur + 20eur postnina. http://cgi.ebay.de/Koni-Gewindefahrwerk ... dZViewItem
Edina pomankljivost je da se zadaj ne da nastavljat po visini . So pa drugace super amortizerji. Pridi enkrat v LJ pa bos videl kako se pelje
Bom se vrjetno kr za FK odlocil. Tak kot ma mark in pa tile ko sem gledal cliote je cisto dovolj. Nebi rad pol da avto vec nebi bil vozen na slabi cesti
Je bla ze itaq petka na apex podvozju prevec trda pa nebi rad da je clio enako
Grem v pondelk po FK vzmeti 35/40 razn ce bo vercek poslal njegove rabljene.
Nimas kje nasedt in ni pretrdo. To je se vse kul. Ah, kolkr hoces, sam da ne bos potem razocaran. Poglej Jurre-tovega, pa se kaksnega ki je spuscen vec kot 35. Men osebno je bv tist 35 ker se sploh ne pozna, pele se pa za moje pojme isto v nekaterih primerih celo slabse.
Zakaj ti pa H&R ne disijo? Men so lih prow pr mojmu =)
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car