Pa tut pol ne bo take razlike. No, na kaki res sfukani cesti se bo poznalo in te vrglo za vsako najmanjso rupo ampak useeno, ko gres cez ovinke 2x hitrej ko prej, ni bolsiga obcutka ko cuts kok se avto drzi
Kok mas tole ET? Ker kr kul zgleda zadi. Jz sm pr men mogu dat 5mm distancnike da nekak tko zgleda kul =)
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Super zgleda! Se spustis ga in PIKA! Se mi je zdelo, da so to te iz KK, sem videval tistega cliota tukaj! Sam na tvojga bolje pasejo, un je imel se neke podaljske gor!
Kiko napisal/-a:Super zgleda! Se spustis ga in PIKA! Se mi je zdelo, da so to te iz KK, sem videval tistega cliota tukaj! Sam na tvojga bolje pasejo, un je imel se neke podaljske gor!
lp
Je ta ja Mel je neke grde podalske Drgace so pa te iste.
Skoda kiko se nismo zmenl bi sli na eno hitro pijacko
ET je pa 30 Je kr fejst vuni guma. Ampak bom vrjetno dal se spredaj in zadaj distancnike da bo se bolj ven. Zdaj morem te dni nujno fedre nabavt pa bo bomba
no pa si prisel do enih lepih fln,se je splacalo malo pocakat?,sam avto pa cimprej u podn zaj zgleda ko en tomo vinkovic
mavo heca pac kot sm ti rek,dve gumi sta v k.... sam se je ze zarad feln splacalo,ko so res ful lepe.