Skripanje v kljucavnici

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
dynamic

Skripanje v kljucavnici

Odgovor Napisal/-a dynamic »

Vozilo laguna l.2003.Pri odklepanju vozila se mi pojavlja cuden zvok pri zadnjih desnih vratih.Po beznem pregledu se mi dozdeva da je kljucavnica fuc sicer zaklepa in odklepa brez problema sam zelo hresci.To se pojavlja samo kadar odklepam avto.A je kdo ze reseval tak problem se da to popravit ali je potreben nakup nove. Vsaka informacija prav pride in hvala ze vnaprej za odgovore.
lagunec

Odgovor Napisal/-a lagunec »

isti problem na moji laguni letnik 2003, zadnja desna kljucavnica, ni bilo druge kot da sem zamenjal, se ne da kaj dosti popravljat ker je iz enega kosa okli pa zalito s plastiko.
Uporabniški avatar
brobins
Kraj: Ljubljana

Re: Skripanje v kljucavnici

Odgovor Napisal/-a brobins »

dynamic napisal/-a:Vozilo laguna l.2003.Pri odklepanju vozila se mi pojavlja cuden zvok pri zadnjih desnih vratih.Po beznem pregledu se mi dozdeva da je kljucavnica fuc sicer zaklepa in odklepa brez problema sam zelo hresci.To se pojavlja samo kadar odklepam avto.A je kdo ze reseval tak problem se da to popravit ali je potreben nakup nove. Vsaka informacija prav pride in hvala ze vnaprej za odgovore.
Pri meni je bilo enako, Laguna l.2003. Ko sem zaklenil avto je v zadnjih desnih vratih kljucavnica "zahrescala". Temu nisem posvecal pozornosti, dokler enkrat sin ni odprl vrat, ko je bil avto se zaklenjen!!! V bistvu je bil avto od nekega trenutka naprej vse cas odklenjen! Potrebno je bilo zamenjat kompletno kljucavnico. Res se ne da popravljat! Potem sem staro kljucavnico razdrl in nasel polomljen zobnik.
Uporabniški avatar
dynamic

Pri meni je bilo enako, Laguna l.2003. Ko sem zaklenil avto je v zadnjih desnih vratih kljucavnica "zahrescala". Temu nisem posvecal pozornosti, dokler enkrat sin ni odprl vrat, ko je bil avto se zaklenjen!!! V bistvu je bil avto od nekega trenutka naprej vse cas odklenjen! Potrebno je bilo zamenjat kompletno kljucavnico. Res se ne da popravljat! Potem sem staro kljucavnico razdrl in nasel polomljen zobnik.[/quote]

Kolk pa je kaj cena nove kljucavnice.
Uporabniški avatar
brobins

dynamic napisal/-a:Kolk pa je kaj cena nove kljucavnice.
Kljucavnica je stala 120eur, z delom sem placal 147eur
lagunec

Odgovor Napisal/-a lagunec »

jaz sem placal za delo in kljucavnico 95 EUR
Uporabniški avatar
brobins

lagunec napisal/-a:jaz sem placal za delo in kljucavnico 95 EUR
Kje so ti popravljali?
Uporabniški avatar
dynamic

Kje so ti popravljali?

Se nikjer.Zaenkrat dela sam skripa.Bom porocal ko ustimam.
tezave

Odgovor Napisal/-a tezave »

Imam ravno tako laguno 2003 in ravno tako je ključavnica na desnih zadnjih vrazih fuč. Nujno je potrebno zadevo zamenjat.

Mi poveste, kje ste ugodno ključavnico zamenjal ?

Hvala !
Odgovori