a kdo ve ,a je res da morajo biti vse 4 gume istega proizvajalca in tipa,kakor jest to vem ja blo ucasih da si mel na prednji osi eno x fermo na zadnji pa drugo x fermo seveda istih dimenzij ??
Spidojc napisal/-a:a kdo ve ,a je res da morajo biti vse 4 gume istega proizvajalca in tipa,kakor jest to vem ja blo ucasih da si mel na prednji osi eno x fermo na zadnji pa drugo x fermo seveda istih dimenzij ??
LP
znamka gum je lahko xy...dimenzije pa morajo biti enake spredaj-zadaj
Igla napisal/-a:Mislim, da moras met na sprednjem / zadnjem koncu enak profil gume, ne smes krizat.
Ne bo drzalo, mora biti na oseh ista dimenzija.
Npr mercedes C avandgarde ( 2008 ) ima spredaj 225-45-17 zadaj 245-40-17. Zadeva je tovarniska in gre normalno cez tp.
Spidojc napisal/-a:OK tenkjuveriac za odgovore, edn me je napsiheral da mnoram met povsod iste ferme gume, pa mu nisem verjel pa sem rekel nejbols da vprasam
ah ja ta pa je psiho lahko das spredi sava efecta, zadej pa sava perfecta!haha kein problem!
Renault 19 in gume
Kaksna je lahko naslednja vecja dimenzija od 195/50/15 pnevmatike da lahko homologiras
In s tem koliko siroko platisce _J za montazo le-te
Kako je potem s krepanjem kolesa in max spuscanja vozila
Itq sem pa gledal nekaj nad 205 dimenzije jih pa sploh rabljenih ni pod 50% visine od sirine gume