hehe,no za tega mi je vceraj kolega povedu,da so mu kao vzeli cliota.....zaj ne vem ce je to res.....tk da ti mogoce tudi zarad tega nic ne odpise,pa se oglasi ja pa saj nimas druge,kot pa da namontiras 2 felni na avto,pa bos vidu ce se ti dopade
Ojla ej brez zamere, a bo hmal pisal 2.0 16v namesto 1.2 16v, dj saj predni dve stevilki zameni pa bo ze leps zgledal. . Sm zej mal bral tole tvojo temo pa sm do konca upal da bom prsu tut do menjave motorja pa ni blo nc. Prov mal sm razocaran. Hecam se.
Pa saj na teh 16v ne pise spredaj 1.2 Pise samo 16v...drugace pa sem zaenkrat vec kot zadovoljen tud z to masino. Ko bo pa premalo bomo pa menjali saj pa to ni vec zdaj noben problem hehe
litlleracer napisal/-a:ma pomoje usi vejmo d je mateo se student in da nebi meu sz cim futrat zivince....
zatu je (kukr mi nekateri ostali) pristal na 1.2
litlleracer napisal/-a:ma pomoje usi vejmo d je mateo se student in da nebi meu sz cim futrat zivince....
zatu je (kukr mi nekateri ostali) pristal na 1.2
Edino pametno.
ob zmerni voznji rs ne pije glih velik vec kot 1.2. sploh pa ne tuk vec da bi se amortizeralo to, kuk bo slo na avto da bo zgledu podobno rs-u.