ps:ce bi vse homologiral,bi prisel bolje financno skozi,kot pa s kaznijo,ki si jo fasal
Clio - Enejev hibrid :)
placaj polovicko,potrgaj dol folije(ce bos homologiral,jih daj),homologiraj avspuh,kupi novo prvo pomoc in naredi tehnicni...druge tukaj ni,brezveze sedaj pisat 3 strani v temo o tem!!!
ps:ce bi vse homologiral,bi prisel bolje financno skozi,kot pa s kaznijo,ki si jo fasal
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
vem, vem, sej bom zdej vse resu...sipe so sle ze dol prva pomoc pride po posti ju3 ali pojutrisnjem, avspuh pa gre original gor dokr ne dobim papirjev za tega 
no danes sem bil priden kr se nesmem vozit, sem koncno zamenjal senzor za kolicino in temp. olja, nastimal vetrnico(novo od r 19...piha ko prasica, se bojim, da mi bo hladilnik odpihalo
), pol sem scistu pumpico od vode, zamenjal senzor, pobarval v crno pokrov ventilov, dal dol angel eyes, nazaj original, postimal senzor za pritisk olja, dolil olje, dal novo vodo not,...kar mi se manjka je zaganjac, kr me jebr ko stomater
lp
enej
no danes sem bil priden kr se nesmem vozit, sem koncno zamenjal senzor za kolicino in temp. olja, nastimal vetrnico(novo od r 19...piha ko prasica, se bojim, da mi bo hladilnik odpihalo
lp
enej

事実は拳ではない!
od 19ke je tak kot od cliota 16v, sm vecina od nas ma gor kr od 1.4 cliota, zato slabo piha.enej_46 napisal/-a:mah kolega zrihtal, sem imel od une 19ke doma,samo ni delal ventilator, pol sem ga prasal ce ma in sem mu dal eno pivo, samo je cisto nov....od 19ke je ful velik...komaj sem ga stlacu na mesto, sem morac nosilce rezat itd:)
-
litlleracer
- Kraj: il.bistrica
aha, se mi je neki dozdevalo, jz sm mel tudi od 1.4 gor...Duli napisal/-a:od 19ke je tak kot od cliota 16v, sm vecina od nas ma gor kr od 1.4 cliota, zato slabo piha.enej_46 napisal/-a:mah kolega zrihtal, sem imel od une 19ke doma,samo ni delal ventilator, pol sem ga prasal ce ma in sem mu dal eno pivo, samo je cisto nov....od 19ke je ful velik...komaj sem ga stlacu na mesto, sem morac nosilce rezat itd:)
pol sem videl da od 19ke pase skoraj tocno
saaamo piha res hudo

事実は拳ではない!