SVETLECI VENTILCKI
Mene je prejsnji dan policaj jebal zaradi pozicijskih modrih in mi napisal 25.000 SIT kazni ( mamu mu zelenu ), pa se ful se je drl name tko da se je en kolega k je bil v avtu cist usral.
Zdej sem jih ven vzel, ker sem napisal pritozbo pa se skoraj cel uradni list RS sem jim zraven poslal.
Ce bo pritozba ugodno resena si pa naredim iz Clio-ta LAS VEGAS.
LP Miha
Zdej sem jih ven vzel, ker sem napisal pritozbo pa se skoraj cel uradni list RS sem jim zraven poslal.
LP Miha

Kar gate mi je ftrgal ej ...modriDIRKAC napisal/-a:sej lahk reces da majo pony-ji tud kresnicke med spicam montirane...birkoff napisal/-a:Jaz sicer nimam izkusenj, ker nimam takih ventilckov.. verjamem pa, da, ce ma kateri policaj slab dan, da te bo jeb** za to.
Btw kak pa se to prizge? Mores vedno okoli avta hodit pa prizigat in ugasat?
Ups, a sem premocne nareduNino napisal/-a:Mene je prejsnji dan policaj jebal zaradi pozicijskih modrih in mi napisal 25.000 SIT kazni ( mamu mu zelenu ), pa še ful se je drl name tko da se je en kolega k je bil v avtu cist usral.
Zdej sem jih ven vzel, ker sem napisal pritožbo pa še skoraj cel uradni list RS sem jim zraven poslal.
Ce bo pritožba ugodno rešena si pa naredim iz Clio-ta LAS VEGAS.
LP Miha
Upam da nisi mene klel
Chip
Chip napisal/-a:Ups, a sem premocne nareduNino napisal/-a:Mene je prejsnji dan policaj jebal zaradi pozicijskih modrih in mi napisal 25.000 SIT kazni ( mamu mu zelenu ), pa se ful se je drl name tko da se je en kolega k je bil v avtu cist usral.
LP Miha![]()
![]()
Upam da nisi mene klel
Chip
Ne nisem tebe klel, sem pa preklel celo njegovo familijo in njega.
Zdaj cakam kako bo resena pritozba in ce bo ugodno resena jih dam nazaj not pol pa vsak dan muziko do konca pa samo pozicijske prizgane pa mimo policije ene 10 krat.
LP Miha