Ojacitev podvozja R5 in zakaj?!...
Kak to mislite puso na sredini oz. dvojn o gumo? ker te imajo zunaj zelezno puso ki je zabita v vilce... in potem na sredini zel. puse skoz katero pride vijak....pusa kot pusa.....
Urosr petka se vozi na serijskih fedrah tak da "se" ni spuscena
Bila je ampak tocno dva mesca, ker je zabijalo amortizerje so sle serijske fedre nazaj v uporabo....imam pa homologacijo narjeno za vsak slucaj ce me kdaj kaj spiplje
PiNkZ: nic ni zvito
Prav tako so bili menjani amortizerji pred tremi leti ( za sabo imajo nekje 80.000km) pred letom pa... notranji in zunanji koncniki,kugle,obnovljena volanska letev,novi lezaji na salckah amortizerjev, novi diski,ploscice,lezaji...... ni da ni novo
Poleg tega na optiki vse stima.... ce bi blo kaj zvito bi verjetn kaj bilo izven mej toleranc oz. bi optika "svinglala....
Urosr petka se vozi na serijskih fedrah tak da "se" ni spuscena
PiNkZ: nic ni zvito
Poleg tega na optiki vse stima.... ce bi blo kaj zvito bi verjetn kaj bilo izven mej toleranc oz. bi optika "svinglala....
In verjemi da so to osnove iz vrtca.....tocno tako je bilo montirano.....kupljeno pa komplet z vilicami ( puse so ze vstavljene) tako da niti ni mozno da bi pri vstavljanju pus kaj zajebal...Samojed napisal/-a:Prvo kar bi rekel je napacna montaza. Roka mora biti montirana v polozaju, ki je enak polozaju, ko je avto na kolesih. Vse vilice imajo gumi zglob, ki ima na zunaj in znotraj kovino. Ta ne miga, miga samo guma. Ce jo montiras tako, da visi dol, trpi mocno ze, ko je avto parkiran.
Montira se pa enostavno tako da se jo privijaci tolk da drzi.....ko pa je avto na tleh se jo pa zategne do konca.
- matejpurgar19
joj joj, haha. si pa res vztrajen s to petko, sam ful mi ni jasno zakaj lih petka ce mas pa terenca. Petka ima res slabo karoserijo zato itak da vrata skriplejo ko se avto v bistvu prevaga, ampak za tole pa res ni petka pravi avto. Dj raj se s terencem furaj ce ga mas, al pa si kup enga suzuki samuraj-a pa se furaj po luknah. Dj no a ni skoda renoja

Terenca imam iz dveh razlogov.... pride tja kjer se ti niti sanje ne oz. petki ze samo poves o takem terenu pa dobijo zracnost vse puse pa ceprav stoji v garazi.....matejpurgar19 napisal/-a:joj joj, haha. si pa res vztrajen s to petko, sam ful mi ni jasno zakaj lih petka ce mas pa terenca. Petka ima res slabo karoserijo zato itak da vrata skriplejo ko se avto v bistvu prevaga, ampak za tole pa res ni petka pravi avto. Dj raj se s terencem furaj ce ga mas, al pa si kup enga suzuki samuraj-a pa se furaj po luknah. Dj no a ni skoda renoja![]()
O samuraju za izkljucno izzivljanje sem ze razmisljal
Ker ima petka tako slabo karoserijo pomeni da jo moram ojacit , ce jo se hocem dolgo met ....D
Ni pa to furanje po luknjah kot nalasc....ampak ce se peljem po cesti kjer zaradi fucking lubega mira prekopljejo cesto ker so "pozabli" pred mesecem dni polozit kabel za telefon......in potem nastane luknja cez celo cestisce ....ne bom pri omejitvi 60 zbremzal na 10 ali pa celo avto porinil naprej od zadaj pa me bo zjahal slepar ali kr cela kolona.... ampak bom se pac zapeljal 60 prek.....ok pretiravam ampak veste kaj mislim.
Ce nekje ftrgajo 1km asfalta ker delajo novo cesto se spet ne bom vozil 5km/h ampak se bom normalno peljal 40-50.....
Avto je za uporabo ampak temu ga moram prilagodit
Ni pa to neka nalasc voznja po offroad cestah.... kot ze recenu za to imam jeepa.
Pa se eno vprasanje.... nove vilice z vstavljenimi pusami pridejo 38 evrov ampak za navadno petko..... imajo GT bolj mocne tudi vilice in ali to pase vse skupaj z vilicami vred na navadno petko? Imajo tud bolj mocne kugle?
Pa se glede cene... sicer res da sem do sedaj uprasal samo v eni trgovini.... ampak ko so bili se tolarji sem za obe vilici s pusami in kuglami vred (komplet kao ) dal 11 jurjev. zaj pa ena 38 eurov?
Aja ne boste verjeli... ob unicenih toliko pusah in kugel mi se ni uspelo zvit nobene felne... ne zelezne ne aluminjaste.....