elektricna vodna pumpa za cliota/19ko 16v
Jest sm pa pumpo najdu
pa zmer sem se spraseval wtf je to,zdej pa vem,se jo da vidt tut ce filtra ne vzames vn,no pa sm mal kurblov avto tle po dvoriscu da bi vidu ce se bo kej vklopla,pa ni blo nic ucinka,zdej nevem a sem ga premal segrevov ali pa je men tut crknla,bom spucu en dan,sam da se pozdravm,k sm si neki roko pofavlov,@nightmare a bi ti sliku un rele da bom pol jest vedu ker je?
No kot kaze je kriu rele.Sam ne uklapla,uklopi pa ce ga pipnem jst.Zdej se cakam ce se bo sklopu sam:D Uklopi vodno pumpo in ventilator. Nevem kdaj nej bi se uklopu sam men noce pa tud ko je zlo segret.
No pa se neki slik pumpe:
Ze rahlo sprana

Oprana kar se mi je dalo

Delno sestavljena

Sestavljena

No pa se releji

Zdej me pa nek zanima,dns grem v Ljubljano pa me zanima ce ma kdo iz Ljubljanskega konca kak tak rele,ki dela odvec?
No pa se neki slik pumpe:
Ze rahlo sprana

Oprana kar se mi je dalo

Delno sestavljena

Sestavljena

No pa se releji

Zdej me pa nek zanima,dns grem v Ljubljano pa me zanima ce ma kdo iz Ljubljanskega konca kak tak rele,ki dela odvec?
Zadeva je taka: to pumpo uziga rele, ampak tud rele more dobit komando da not pade. Zato ima clio tipalo ki je zraven senzorja temperature na ohisju "cevnega termostata" (tam so trije senzorji:cts, senorza stevec in lucko ter tipalo temperature za malo pumpco).Ovalen konektor, skoraj enak kot na stikalu na hladilniku vode. To tipalo je najveckrat vzrok za ne delo pumpe.
Se ena pomembna stvar: Ocistite tudi cev ki gre iz el. pumpe proti glavni vodni pumpi, dolga cca 0.5 m, po zadnji strani kilerja. Po vsej verjetnosti je popolnoma zabita z drekom, ker je to najnizja cev v sistemu in ce pumpca ne dela skozi to cev ne krozi voda ampak se samo useda drek.
Se ena pomembna stvar: Ocistite tudi cev ki gre iz el. pumpe proti glavni vodni pumpi, dolga cca 0.5 m, po zadnji strani kilerja. Po vsej verjetnosti je popolnoma zabita z drekom, ker je to najnizja cev v sistemu in ce pumpca ne dela skozi to cev ne krozi voda ampak se samo useda drek.