killah bee napisal/-a:Jest sem tud na voljo po 8.7. Tak da racunite name
Ja misljeno je blo, da takrat ne kot sem razumu sicer mam pa tut jaz takrat Rally tako da ne bo slo naslednji vikend po tistem pa ni problema! No se bomo zmenil!
Kaj zdaj, neresnezi? A bomo to leto uspeli kaj skupaj spravit? Po dopustih seveda. Dajmo se zmenit, no. Saj je bil ze en lep plan za letos, pa ni , da ga ne bi mogli izpeljat.
Pancho napisal/-a:Kaj zdaj, neresnezi? A bomo to leto uspeli kaj skupaj spravit? Po dopustih seveda. Dajmo se zmenit, no. Saj je bil ze en lep plan za letos, pa ni , da ga ne bi mogli izpeljat.
Obstaja alternativa, da se vseeno spravimo na MK Vec drugje
Pancho napisal/-a:Kaj zdaj, neresnezi? A bomo to leto uspeli kaj skupaj spravit? Po dopustih seveda. Dajmo se zmenit, no. Saj je bil ze en lep plan za letos, pa ni , da ga ne bi mogli izpeljat.
Obstaja alternativa, da se vseeno spravimo na MK Vec drugje
Bom kr kle napisou.A bi bla ksna varjanta da bi se dobil lastniki ventilarjou al pa recmo se RSov?Ze parkrat sm se menu z raznimi uporabniki pa ni nikol nc ratal iz tega.
ja neki smo se menil da bi mel z ventilarji panoramsko vozno po sloveniji, xiwang je neki govoru, tm u jeseni. menda bo kej iz tega, js sm za, kdr pac bo.
Panoramska vsekakor bo - najbrz v septembru ker prej so vsi raztreseni po celini in bi bla udelezba bolj ali manj jalova. Predviden je blo samo za ventilerje ampak ce se nam poti prekrizajo mislm da nebi mel noben nic proti