elektricna vodna pumpa za cliota/19ko 16v
elektricna vodna pumpa za cliota/19ko 16v
verjamem da vas vecina niti ne ve, da to tej avti majo, ampk useeno, kod se nahaja? ker pr men ne dela. ta vodna pumpa skrbi, da ko avto ugasnes, voda se nekej casa cirkulira po sistemu, zato da se avto ne pregreva, ce ugasnes razgretega (tko kot ma tut sus na 21ki). kolk kosta nova?
ker je ni slisat, plus avto se ko ga ugasnem se vedno polahko mau segreva, dokler se ne uklop ventilator, pol pa pou ure drgne ucas tistu prdalo ventilatorsko. pa itak so ze skor na useh motorjih pocrkale od starosti, al pa kaksne zarustane napeljave, tku da je pr mojmu zihr tut. torej, kod dobit novo, al pa pregledat napeljavo te stare?
rele je na prednjem levem delu motornega prostora, za pumpo pa ne vem, najbrz tudi tam kje, saj ni tako majhna da se je nebi dalo videt
poglej kam grejo cevi pa bos nasel
pa preglej konektorje, kable in rele (meni je ze parkrat crknil), pumpa se pa ustavi ker se menda nabere rja iz vode okrog magneta
se da razdreti in ocistiti ce ni ze pregorelo vse skup
poglej kam grejo cevi pa bos nasel
pa preglej konektorje, kable in rele (meni je ze parkrat crknil), pumpa se pa ustavi ker se menda nabere rja iz vode okrog magneta
se da razdreti in ocistiti ce ni ze pregorelo vse skup
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Re: elektricna vodna pumpa za cliota/19ko 16v
Meni je pri 19ki delala kakor se je spomnilaDuli napisal/-a:verjamem da vas vecina niti ne ve, da to tej avti majo, ampk useeno, kod se nahaja? ker pr men ne dela. ta vodna pumpa skrbi, da ko avto ugasnes, voda se nekej casa cirkulira po sistemu, zato da se avto ne pregreva, ce ugasnes razgretega (tko kot ma tut sus na 21ki). kolk kosta nova?
Ce sm malo premigal konektor ko sem topel avto ugasnil se je pumpa normalno vklopila pa delala parkrat pol je pa konektor spet stik zgubil pa spet ponovi vajo..
Preveri se to, preden menjas pumpo.
Če je ravno, ni zabavno.