Sam ti si pa skrt ko nevem kaj... Al zavaruj al pa pa glej avto v garaziMaTe0 napisal/-a:
Vglavnem gledal sem ze tista najbolj cheap pregrinjala pa bom vrjetno kr nabavil za 25eur pokrivalo potem pa tisto peno ki gre spodaj pod pokrivalo da oblazi udarce
Pokrivala za avto - proti toci.
Taki komentarji so mali otrocji oprosti. Ce hoces avto zaravorat rabis kasko ki pa tudi ni poceni kolikor vem. tako da se v vsakem primeru se bolj splaca kupit pregrinjalo oz. to deko proti toci. Drugace pa vrjetno tista stara koca bolj pomaga kot pa tole pregrinjalo. Koca je le debela pregrinjalo pa ce ni kvalitetno ni vredno cene.Serge| napisal/-a:Sam ti si pa skrt ko nevem kaj... Al zavaruj al pa pa glej avto v garaziMaTe0 napisal/-a:
Vglavnem gledal sem ze tista najbolj cheap pregrinjala pa bom vrjetno kr nabavil za 25eur pokrivalo potem pa tisto peno ki gre spodaj pod pokrivalo da oblazi udarce
![]()
Skrtuh
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
koca je vredu dokler se nenapije vode
pol pa je vseeno al je al ne
peregrinjalo proti toci pa vprasaj v kaki kmetijski zadrugi ko majo proti toci mrezo pa peno spdoaj
pa preden das na avto nardis dodatni rob v njega pa plezalni strik da bos lahko prtrdil
moja ideja je bla taka
pa me je toca prej dobila

pol pa je vseeno al je al ne
peregrinjalo proti toci pa vprasaj v kaki kmetijski zadrugi ko majo proti toci mrezo pa peno spdoaj
pa preden das na avto nardis dodatni rob v njega pa plezalni strik da bos lahko prtrdil
moja ideja je bla taka
pa me je toca prej dobila
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD