Torej kje dobiti najbolj ugodno pokrivalo? Studiram sem da bi pokrivalo kupil nekje poceni, nato pa kupil tisto peno ki se prodaja v baumaxu na metre in bi jo dal samo spodaj pod pokrivalo. Vrjetno bi to zadoscalo.
Kaj pravte? Ce je ze kira tema odprta se opravicujem
Ta toca je vedno vecji hudic tle pr nas Se dobro da mam garazo da je avto na varnem ko sem doma. Malo je temno pa ze gre toca, ne vem kje so letala pofukana
Vglavnem gledal sem ze tista najbolj cheap pregrinjala pa bom vrjetno kr nabavil za 25eur pokrivalo potem pa tisto peno ki gre spodaj pod pokrivalo da oblazi udarce
jst mam od propipa: http://www.propip.si/ponjave/s-toca.htm , sam se hvalabogu nism rabu sprobat tak, da ne vem kak se obnese sam pomoje je itak bol ta za dober obcutek kot kej drugega. prsla pa me je 68eur za cliota
Sem zadnjic klical v podjetje Tom iz mokronoga, k sm neki bral da majo ful vredu ponjavo proti toci ... cena je od 100-120 evrov, glede na velikost avtomobila ... samo se vse bolj nagibam k eni debeli deki ... samo po mojem, ce pada toca v velicini jajca, ti bolj malo pomaga karkol pac ze mas ...
zavaruj al pa pes hodi pa mej avto lepo pospravljen doma, tisto pogrinjalo ti bo odpihnalo ker zraven toce je vedno tudi mocan veter.
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99