Po 3 letih, takoje meni rekel policaj in sma zracunala da se en tak prekrsek lahko naredim, pol pa lahko grem ....86-4PJ napisal/-a:pike se zbrisejo po 2 letih ? al kko je ze s tem..
radar
- Terminator
- Kraj: lj
Jah omejitve so kje res cudne, nekje je siroka in pregledna cesta pa je omejitev 50, drugje je pa ozka ter nepregledna in je 90. Drugace pa tudi ce vozis 60, se nebo noben normalen policaj zapicil vate.
Voznik zacetnik si pa 2 leti po opravljenem izpitu in imas 7 tock.
Glede kazenskih tock, pa pri policiji pravijo takole:
Vozniku, kateremu so bile izrecene kazenske tocke do 31.12.2004, se iz evidence brisejo po poteku dveh let od dneva, ko so mu bile izrecene. Kazenske tocke v cestnem prometu, ki so izrecene od 01.01.2005 pa se iz evidence brisejo po poteku treh let od dneva izreka. Menim, da se kazenske tocke, ki so izrecene v letu 2005 pristejejo ze izrecenim tockam iz preteklih let, ob upostevanju prej navedenih pogojev (brisanje iz evidence).
Voznik zacetnik si pa 2 leti po opravljenem izpitu in imas 7 tock.
Glede kazenskih tock, pa pri policiji pravijo takole:
Vozniku, kateremu so bile izrecene kazenske tocke do 31.12.2004, se iz evidence brisejo po poteku dveh let od dneva, ko so mu bile izrecene. Kazenske tocke v cestnem prometu, ki so izrecene od 01.01.2005 pa se iz evidence brisejo po poteku treh let od dneva izreka. Menim, da se kazenske tocke, ki so izrecene v letu 2005 pristejejo ze izrecenim tockam iz preteklih let, ob upostevanju prej navedenih pogojev (brisanje iz evidence).
Placal kazen zaradi 1km/h previsoke hitrosti (se pravi omejitev 50+toleranca+1km/h, se pravi sm peljal ~54km/h) + ustavil je mene ceprav sem bil v sredi kolone vsaj 10 avtomobilov. Ga je zgleda ze zmotila bula na haubi 19 ke...Stupo napisal/-a:Drugace pa tudi ce vozis 60, se nebo noben normalen policaj zapicil vate.
Če je ravno, ni zabavno.
Tkole bom reku, parkrat me je ze isti ustavu, zmerej pihov 0.0, vsa oprema, muzka nikol (pre)naglas, nikol cez omejitev, slab dan zgleda...86-4PJ napisal/-a:ta te je mogu met ze na pikimoofdi napisal/-a:Placal kazen zaradi 1km/h previsoke hitrosti (se pravi omejitev 50+toleranca+1km/h, se pravi sm peljal ~54km/h) + ustavil je mene ceprav sem bil v sredi kolone vsaj 10 avtomobilov. Ga je zgleda ze zmotila bula na haubi 19 ke...Stupo napisal/-a:Drugace pa tudi ce vozis 60, se nebo noben normalen policaj zapicil vate.
Če je ravno, ni zabavno.
meni se zdi da te je nasiko vzel. preden da papirje zahtevaj dokumente pa ga bo prec minilomoofdi napisal/-a:Tkole bom reku, parkrat me je ze isti ustavu, zmerej pihov 0.0, vsa oprema, muzka nikol (pre)naglas, nikol cez omejitev, slab dan zgleda...86-4PJ napisal/-a:ta te je mogu met ze na pikimoofdi napisal/-a: Placal kazen zaradi 1km/h previsoke hitrosti (se pravi omejitev 50+toleranca+1km/h, se pravi sm peljal ~54km/h) + ustavil je mene ceprav sem bil v sredi kolone vsaj 10 avtomobilov. Ga je zgleda ze zmotila bula na haubi 19 ke...
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
Se mi ni dal kregat... Je pa presenetljivo od takrat mir, prej so me ustavil prakticno vsak teden, zdej pa ze skorej kaksno leto nic...miko 55 napisal/-a:meni se zdi da te je nasiko vzel. preden da papirje zahtevaj dokumente pa ga bo prec minilomoofdi napisal/-a:Tkole bom reku, parkrat me je ze isti ustavu, zmerej pihov 0.0, vsa oprema, muzka nikol (pre)naglas, nikol cez omejitev, slab dan zgleda...86-4PJ napisal/-a: ta te je mogu met ze na piki
Če je ravno, ni zabavno.
Tudi jaz sem peljal v koloni samo ker sem bil zaden meje pac ustavil.moofdi napisal/-a:Placal kazen zaradi 1km/h previsoke hitrosti (se pravi omejitev 50+toleranca+1km/h, se pravi sm peljal ~54km/h) + ustavil je mene ceprav sem bil v sredi kolone vsaj 10 avtomobilov. Ga je zgleda ze zmotila bula na haubi 19 ke...Stupo napisal/-a:Drugace pa tudi ce vozis 60, se nebo noben normalen policaj zapicil vate.
(Aja pa se iz sluzbe sem sel kjer opravlam delo gasilca-sej se ve da se gasilci pa policaji "nepoznamo" razen takrat ko si na ksni prometni nesreci pa rabjo ksno pomoc)
Ko vozim, nepijem alkota
!

mene pa neki zanima, pr men se zadewa na sodiscu vlece ze cca 2 leti zaradi prehitre voznje na odseku dolenjske ceste v naselju Lavrica.
Sedaj pa mene nekaj zanima, jaz se pripeljal iz neke u lice na glavno cesto dolenjska cesta, nikjer nobene table za naselje ter nobene table za omejitev, to se pravi po moji logiki ce nisi domacin je tu omejitev 90 kmh?
Sedaj pa mene nekaj zanima, jaz se pripeljal iz neke u lice na glavno cesto dolenjska cesta, nikjer nobene table za naselje ter nobene table za omejitev, to se pravi po moji logiki ce nisi domacin je tu omejitev 90 kmh?

on je iz stranske ulice zapeljal na to glavno cesto (to je tm, k je ful siroka cesta, vozni in "odstavni" pas?) in na tisti stranski ulici ni blo znaka da je prisel v naselje...clio open napisal/-a:Sam, ce prou mislm kje si biu, so tam se hise (to je tm, k je ful siroka cesta, vozni in "odstavni" pas?); u glavnem, ce imam v mislih pravo lokacijo, si bil v naselju, kjer je omejitev 50 km/h (ce ni table). Sm kolesaru tm, sam me zdj ze neki casa ni blo ke.
zabc sam ti bos mogu zdj nekak dokazat to unim da si res prsu po tej ulci pa da nis naravnost prpelu
Re: radar
_benko_ napisal/-a:Danes sem se peljal skoz naselje nakar vidim policaja, ki sta sedela v avtu in eden je imel v roki radar in meril v mene. Nista pa bila na moji strani vozisca. Zanima me ci lahko vseeno dobim kazen po posti domov ali bi me moral policaj ustavit? Aja pa peljal sem okrog 70km/h ampak ko sem ju zagledal sem hitro pobremzal.
Hvala za odgovore!
Ce te nista ustavla potem nisi peljal prehitro.
Je pa res, da v policiji obstajata 2 merilnika hitrosti Traffic Patrol, eden izmed teh ima vgrajen fotoaparat poleg in lcd zaslon na keterem vidis svoje vozilo.
V primeru, da so te zmerili s tem laserskim merilnikom hitrosti, bos po posti dobil poloznico in prilozeno sliko na kateri bo razvidno v kotih hitrost, datum, metri itd....