No ce mas popoudne kj cajta prlet mem, bom rihtou, zdej mam pa cajt.bam88 napisal/-a:super, hvala. ko bos avto skup pacal se mi javi ce bos rabil pomoc.
R5 1.4e l.90, R19 16v l.95 - Svamca's cars
No tuko spet sm mal slik naredu.
Zdej je priblizno fertik, ni pa se use, je pa se kr nekej malenkosti pa detajlou za porihtat. Vazno je da se zdaj ze vozi po Kranju.
No nekej slik auta, motorja in armature:

No tuko tole je zaenkrat, ksne slikce se pridejo, marbit se ksn filmcek. Auto dela zelo uredu, glede na to kolk na stevcu pise, potegne zlo dobr, koncno se nism sprobou, optika je narjena, je bla kr velik zgresena. Mal se bom se matrou, ampak bo!
Lp Svama
Zdej je priblizno fertik, ni pa se use, je pa se kr nekej malenkosti pa detajlou za porihtat. Vazno je da se zdaj ze vozi po Kranju.
No nekej slik auta, motorja in armature:

No tuko tole je zaenkrat, ksne slikce se pridejo, marbit se ksn filmcek. Auto dela zelo uredu, glede na to kolk na stevcu pise, potegne zlo dobr, koncno se nism sprobou, optika je narjena, je bla kr velik zgresena. Mal se bom se matrou, ampak bo!
Lp Svama
RENAULT 5 1.4e RT
RENAULT 19 16V
RENAULT 19 16V
- matejpurgar19
Spet je neki nouga, sicer sm dobu posilko aus deutchland. V paketu so se pa skrival novi krom blinkerji:

Pa tud neki se je spremenil na varnosti:

Ja zadej sm namontirou GTT zadne bremze!!

Zadej je pa tud zdej mal sirsa ratala, in je prou huda!!

No to je to za enkrat, doma pa se cakajo pragovi, gtt spoilercek, in komplet toniranih stekel, ki jih bo treba namontirat, najprej pa motor zrihtat, se zdaj nism potuhtou kva mu je!!

Pa tud neki se je spremenil na varnosti:

Ja zadej sm namontirou GTT zadne bremze!!

Zadej je pa tud zdej mal sirsa ratala, in je prou huda!!

No to je to za enkrat, doma pa se cakajo pragovi, gtt spoilercek, in komplet toniranih stekel, ki jih bo treba namontirat, najprej pa motor zrihtat, se zdaj nism potuhtou kva mu je!!
RENAULT 5 1.4e RT
RENAULT 19 16V
RENAULT 19 16V