Sem lastnik starega megana in sem se odlocil da bom obnovil letnik! Kupujem megana cupe 2005 letnik 1.5 dci 101 KM.
Zanima me ce mi lahko kdo pomaga z nasveti na kaj naj bom pozoren na takem avtu!
Kilometrov imajo usi okoli 100.000....ostali z malimi km so pa vecinoma iz italije...
Ali imajo ti megancki kaksne hibe na katere moram pazit?
Kupi vsaj 105 KM zato da ima 6 prestav.
Kupi nekaramboliranega v 1. Barvi.
Pomoje ga niti ni v Sloveniji ampak je treba vztrajat.
Pri Italjanskih je + le to da imajo boljse gorivo in ne crkujejo pumpe tako kot na slovenskih dci.jih.
Pelji ga pred nakupom na renault servis da ga priklopijo na tester, da vidis ce je turbina, sobe, pumpa ok.
86-4PJ napisal/-a:ce se le da ga kupi iz slovenije ... da ni biv nikoli v italiji... sam to ti priporocam
Zakaj da ga nebi kupil iz Italije? Tudi tvoj je iz Italije, pa nisi imel nobenih problemov!
Drugace pa se na testerju glede turbine nic ne vidi.
Ce je mozno vzami sabo merilec laka in poglej ce avto ni bil kje barvan, po moznosti ga vzami od prvega ali drugega lastnika. Kaksnih vecjih problemov pa mislim da 1.5dci niso imeli, edino senzorji pri kljukah radi crknejo.
Kupi vsaj letnik 2004, baje ma ze dost hib odpravljenih pa motorji naj bi bili boljsi. Pa jasno ne kupit one zgonjene prevtrtene avte iz ialije al pa nemcije.