Vgradnja 1.4 energy motorja E7J v R5 Campus 1.1
sem kupo v evrotonu novo sklopko komplet za 59eur pa gumi manseto z lezajem za 21eur pa olje 4l 16eur.
no zdaj je pa motor ze not samo tisti nosilec je se treba priredit.
rabim benzin pumpo od r5 five ce ma kdo za prodat, to je nujno, pa ce ve kdo za kake skice o elektrike za r clio I bi blo tud fajn met.
LP
no zdaj je pa motor ze not samo tisti nosilec je se treba priredit.
rabim benzin pumpo od r5 five ce ma kdo za prodat, to je nujno, pa ce ve kdo za kake skice o elektrike za r clio I bi blo tud fajn met.
LP
ja ne vem kaj se razburjas dal sem 16eur za 4l olja, so petke pa katrce laufale vec kot 20 let z se bolj poceni oljem.
drugace pa danes je motor zalaufal, smo se kr zajebavali z elektriko, predvsem glede racunalnika, ostalo je itak od petke original kabli.
bom pa jutri poslikal se par zadev ko ne vem kam pridejo prikloplene, pa upam da bo kdo znal odgovorit.
hudoben glas ma motor brez auspuha
in to ob pol dvanajst ponoci
drugace pa danes je motor zalaufal, smo se kr zajebavali z elektriko, predvsem glede racunalnika, ostalo je itak od petke original kabli.
bom pa jutri poslikal se par zadev ko ne vem kam pridejo prikloplene, pa upam da bo kdo znal odgovorit.
hudoben glas ma motor brez auspuha
in to ob pol dvanajst ponoci
ko je prvic motor zacel obracat mi je skozi sipko metalo olje, potem naslednjic pa ne vec
evo tu ko je luknjica not

potem pa se nekaj vprasanj glede elektrike
mi smo vceraj iskali zakaj je keri kabl na tem konektorju ( to je tisti glavni ki gre od motorja), nekaj smo nasli, bi blo pa fajn vedet za vse ce ve kdo?

in pa ta beli ko je zraven kaj pride tu gor.

evo tu ko je luknjica not

potem pa se nekaj vprasanj glede elektrike
mi smo vceraj iskali zakaj je keri kabl na tem konektorju ( to je tisti glavni ki gre od motorja), nekaj smo nasli, bi blo pa fajn vedet za vse ce ve kdo?

in pa ta beli ko je zraven kaj pride tu gor.

Pozabljas, da so katricini in petkimi motorji bolj robustni od tega, ki ga imas zdej. Kaj si pa kupu to za eno olje? Js nevem, a je tak problem dat 40eur za eno kvalitetno olje, glede na to da cel avto obnavljas in ga mislis imet se za nekaj let? Mislim, da se bo marsikdo strinjau z mano, da je olje najpomebnejsa tekocina v avtu, ki mora biti kvalitetna.Godward napisal/-a:ja ne vem kaj se razburjas dal sem 16eur za 4l olja, so petke pa katrce laufale vec kot 20 let z se bolj poceni oljem.
Pol ti je olje liqiu molly MOS2 grafit zelo slabo? Ker namrec jaz sem dal 20 evrov za 5 litrov.ClioOwner napisal/-a:Pozabljas, da so katricini in petkimi motorji bolj robustni od tega, ki ga imas zdej. Kaj si pa kupu to za eno olje? Js nevem, a je tak problem dat 40eur za eno kvalitetno olje, glede na to da cel avto obnavljas in ga mislis imet se za nekaj let? Mislim, da se bo marsikdo strinjau z mano, da je olje najpomebnejsa tekocina v avtu, ki mora biti kvalitetna.Godward napisal/-a:ja ne vem kaj se razburjas dal sem 16eur za 4l olja, so petke pa katrce laufale vec kot 20 let z se bolj poceni oljem.
danes je sel avto ven iz garaze (se foter prevec boji za svojga berlingota da bi mu ga toca stolkla) tak da se bo nasledni vikend sraufalo zunaj. ce bo slo vse po nacrtih bi mogla bit v nedeljo probna voznja. cez teden me pa ni doma tak da...
se malo slik

no morem priznat da je tud mene strah za toco tak da me avto caka v takem stanju

se malo slik

no morem priznat da je tud mene strah za toco tak da me avto caka v takem stanju

no naj sporocim da se na motorju delajo finese, ostalo je se malo elektrike za napeljat to pa je bolj kot ne vse. auspuh sem dal brez katalizatorja, vodo in hladilnik smo tud upasali, gas zajlo sem kupo novo od cliota (12eur)...
ugotovili smo da je bil fuc ventilator hladilnika, pa smo dali motorcek od petke in vetrnico od cliota tak da je tud to porihtano.
ker nima doben kolega cliota da bi si od blizu ogledo kam grejo dolocene vakuum cevke bi proso ce bi lahko kdo pogledo al pa ce keri tak ve da pove kam pride kaj.
kam pride cevka za MAP sensor?

in kaj pride tu gor? to sem izbrskal drugac da je Evaporative emission control canister, ena cevka je ze povezana, druga pa ne vem ki pride.

in pa kam pride zlauh za zavorni servo

ugotovili smo da je bil fuc ventilator hladilnika, pa smo dali motorcek od petke in vetrnico od cliota tak da je tud to porihtano.
ker nima doben kolega cliota da bi si od blizu ogledo kam grejo dolocene vakuum cevke bi proso ce bi lahko kdo pogledo al pa ce keri tak ve da pove kam pride kaj.
kam pride cevka za MAP sensor?

in kaj pride tu gor? to sem izbrskal drugac da je Evaporative emission control canister, ena cevka je ze povezana, druga pa ne vem ki pride.

in pa kam pride zlauh za zavorni servo

Zadnjič spremenil Godward, dne 05 Avg 2008, 18:44, skupaj popravljeno 1 krat.