Clio II. - zadnja polica?
Clio II. - zadnja polica?
Mam vprasanje:
na zadnjo polico (originalno ) bi rad dal ovalce pa me zanima ce bo se bo poliva pod tezo zvocniko fejst upognla oz. oslabila.
aja pa se eno vpr:
a je potrebno vlacit nove kable iz radia ali pa so mogoce kje ze pripravljeni in skriti?
na zadnjo polico (originalno ) bi rad dal ovalce pa me zanima ce bo se bo poliva pod tezo zvocniko fejst upognla oz. oslabila.
aja pa se eno vpr:
a je potrebno vlacit nove kable iz radia ali pa so mogoce kje ze pripravljeni in skriti?
ok, zvocnike bom nabavu Sonyeve ovalce XS-F6935 , vem da to ni nek super duper zvocnik, vendar ta val 202 bo tud ta uredu...
predvsem sem pa se za te odlocu ker je avtoradio tudi sony : Sony CDX - gt424 v sprednjih vratih pa brencijo : Sony xs - f1335
zanima me kaksne kable naj potenem (so originalni, ki so prilozeni dovolj) in predvsem iz kje to najlazje potegnem (rabu bi bolj natancen opis - da ne bom v zaru borbe razturu cele armaturke...)
montiru pa jih bom kr v originalno polico, katero bom iz spodje strani ojacu z vezano plosco... bo to vredi?
predvsem sem pa se za te odlocu ker je avtoradio tudi sony : Sony CDX - gt424 v sprednjih vratih pa brencijo : Sony xs - f1335
zanima me kaksne kable naj potenem (so originalni, ki so prilozeni dovolj) in predvsem iz kje to najlazje potegnem (rabu bi bolj natancen opis - da ne bom v zaru borbe razturu cele armaturke...)
montiru pa jih bom kr v originalno polico, katero bom iz spodje strani ojacu z vezano plosco... bo to vredi?
ce hoces base z duso ne kupuj sony-ja. ni nic posebnega.
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
Se strinjam.obi napisal/-a:Moj nasvet. Raj malo vec investiraj pa kupi vufr lahko neki cist majhnega pa ojacevalc pa je, kot pa da polico rezes pa kazes vsem kaj mas...... Na koncu koncev bos pa itak vufr kupo ko ti bojo basi premal.
Drugace pa sony ne dela pretirano dobrih zvocnikov. Pri televizorjih pa sony zmaga