PROSIM POMAGAJTE!!!!
PROSIM POMAGAJTE!!!!
Lepo pozdravljeni, v naprej se vam zahvaljujem za pomoc, in sicer imam par tezavic z Laguno 1.9 DCI l.2001
NAPAKA 1-Ko dlje casa drzim sklopko stisnjeno mi pedal ostane noter in ga moram ven spravit z nogo,avto sicer dela normalno samo sklopka ostane noter
NAPAKA 2 na racunalniku mi vsakih tolk casa oz.bi lahko reko non stp kaze rdeca lucka akumulator prazen in velik rdeci STOP,ko pa malo udarim po stevcu to izgine od takrat ko je prvic to naredilo sem ze brez problema naredo 2000 km in kaze se kar avto pa gre
Napaka 3 Velika oranzna beseda SERVICE avto ima 171000km prevozenih
PROSIM POMAGAJTE VSAKEGA ODGOVORA OZ. NASVETA BOM ZELO HVALEZEN..
NAPAKA 1-Ko dlje casa drzim sklopko stisnjeno mi pedal ostane noter in ga moram ven spravit z nogo,avto sicer dela normalno samo sklopka ostane noter
NAPAKA 2 na racunalniku mi vsakih tolk casa oz.bi lahko reko non stp kaze rdeca lucka akumulator prazen in velik rdeci STOP,ko pa malo udarim po stevcu to izgine od takrat ko je prvic to naredilo sem ze brez problema naredo 2000 km in kaze se kar avto pa gre
Napaka 3 Velika oranzna beseda SERVICE avto ima 171000km prevozenih
PROSIM POMAGAJTE VSAKEGA ODGOVORA OZ. NASVETA BOM ZELO HVALEZEN..
- Terminator
- Kraj: lj
salo na stran
Drugace pa najprej preveri tekocino nivoja olja za sklopko oz zavore, verjetno je ista, vsaj pri meni je ista (volvo), za renoje ne vem tocno.... in ce nimas dovolj tekocine je mozno da ti je sel cilinder sklopke. Kje tocno se nahaja nebi vedel, je pa tam ena guma in tam ce jo stisnes vidis da pusca..
Upam da ti bo tole kaj pomagalo
drugace pa cim prej na servis!
-
Robertos_664
-
Robertos_664
- Primož Five
- Kraj: Logatec
Hvala za vase odgovore
hvala ampak meni ne pade pedal sam dol ampak ko ga drzim stisnjenga nekaj casa ostane noter potem ga z nogo potegnem ven in je spet vse vreduPrimoz Five napisal/-a:pri sklopki vem,od sefa renault master(kombi) isto,pedal sklopke kar dol pade in je bil cilinder fuc
Na servisu ko sem klical mi je reko da je verjetno neka fedra katera sklopko vraca
kaj pa vem kaj pravi helga
Nevem kaj pravi ce lapav nemscini jaz pa pojma nimam o nemsciniRobertos_664 napisal/-a:kaj pa pravi helga? meni je oni dan tudi na vlko pisalo SERVICE. pa sem vklopil helgo , pa mi je prijazno povedala, da mi ne gori zarnica za osvetljavo registrske. Menjal zarnico, SERVICE izginil.
lp robi
Probobo sem vse ok hvala vse eno
Terminator napisal/-a:![]()
na fiat forumu bi rekl, da ce ti gori lucka da to pac tko je z leti
![]()
![]()
salo na stran
Drugace pa najprej preveri tekocino nivoja olja za sklopko oz zavore, verjetno je ista, vsaj pri meni je ista (volvo), za renoje ne vem tocno.... in ce nimas dovolj tekocine je mozno da ti je sel cilinder sklopke. Kje tocno se nahaja nebi vedel, je pa tam ena guma in tam ce jo stisnes vidis da pusca..
Upam da ti bo tole kaj pomagalo![]()
drugace pa cim prej na servis!
-
dr__de