Clio 1.8 16V l.94 - se tanou 16v (Prodan)
-
litlleracer
- Kraj: il.bistrica
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
Se, ko gre cevle kupvatkillah bee napisal/-a:Ce se vozis kaj po LJ me poklicinightmare napisal/-a:Jp,bo drzalo.Bi pa tud jst dau rad tanovo nalepko gor ja sam je ne dobim.86-4PJ napisal/-a:tola je pa tm za cerknco pr uni fabrski slikan a ?
lep buhtl sam js bi dov zadi tnovo klubsko nalepko gor
ne hiti počasi....
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
js bi tud dal druge nalepke gor, pa se mi neda me poklicat, al pa vsaj pm poslat, da bi se dogovoril sam z sabo kdaj se lahk dobim sam z sabo
Litleracer mi ja napisu sva se zmenla in jih je dobu...
Drgac pa lep 16v.
a mas kake plane spoh za avto al sam cuvat ga kot je?
To za barvanje feltn se ze neki cajt vlece...
Litleracer mi ja napisu sva se zmenla in jih je dobu...
Drgac pa lep 16v.
a mas kake plane spoh za avto al sam cuvat ga kot je?
To za barvanje feltn se ze neki cajt vlece...
- killah bee
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
- killah bee
Ja ja sm menju.Ostal zau ni nic.OK 1 litr k sm jih 6 kupu pa sam 5 naliu.Drgac pa exellium 10w50.Zdej se mal bl z mirno vestjo vozm po AC.XiWang napisal/-a:treba mal popestritve, drgac vsi sam tvoj avto gledajo
![]()
vidm da si olje menal...tud mojga caka transfuzija, ti je kej olja ostal?kerga si sploh notr dal k je zadnc tekla debata o tem
Drgac za feltne se nevem,k bi jih mogu dat prvu use ravnat pol pa strihnt pa se bojim da me bo kostal tulk k da kupm druge.Pa se nevem ce se mi splaca k se neki kupci kazejo u prihodnje pa se nevem kaj bi se odlocu.
Drgac bi pa rad sope temniu sam ne po tem zakonu k je zdej.In ja,se naprej ga mislm cuvat.
kaksni kupci neki...dobr ves da ni alternative
postimej felgice na uno barvo pa te bo prec minil da bi prodaju..vsaj za kak mesec
raj se pozanimej za ravnanje da si sploh lahko preracunas stroske.
a pol pravs da si dal 10w50... kok si dal za 6l? treba mal probat razlicna olja da vidm kaj mu najbl pase
a pol pravs da si dal 10w50... kok si dal za 6l? treba mal probat razlicna olja da vidm kaj mu najbl pase
ne hiti počasi....