Clio II ph2 1.5 dci - d_leonit-ITG filter(str. 33)
Spet nekaj novosti...
Na cliotu ni vec LED zadnjih luci (ze kar nekaj casa), ter dodane sta sobe za pranje zarometov.
Bom poslikal, se ta teden enkrat.
Zdaj sem kupil pa se Sachs kit (lamela+kosara+potisni lezaj). Lamela je sla potem se v obdelavo oz. nanesel se je karbon na lamelo, da bo zdrzala vec navora
.
par slikc:

Na cliotu ni vec LED zadnjih luci (ze kar nekaj casa), ter dodane sta sobe za pranje zarometov.
Bom poslikal, se ta teden enkrat.
Zdaj sem kupil pa se Sachs kit (lamela+kosara+potisni lezaj). Lamela je sla potem se v obdelavo oz. nanesel se je karbon na lamelo, da bo zdrzala vec navora
par slikc:

Jaz bi takoj dal 1cm ce bi se dal, ampak k bi vse saral. Ze zdj mi malenkost na levi strani drsa (skoraj nic). Ja se ta bedn rob jeMaTe0 napisal/-a:A centi bi bil pa prevec? Se mi zdi da je se nekaj foraAl ma tam clio tud nek rob na notranji strani ?
Zdaj se sploh ne upam nobenga pelat, bo treba mal zavihat rob
Kul zgleda
Ej kolk pa kej vplivajo distancniki na lego avta? Oz. na "handling"? A je kj razlike pa to?
Pa za vijake... Je to pol treba nove?
Ej kolk pa kej vplivajo distancniki na lego avta? Oz. na "handling"? A je kj razlike pa to?
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Ja nej bi blo malenkost razlike...samo pri 5mm se ne porajta kaj dosti...mogoce malo..je bol v glavi pomojeUrbanD napisal/-a:Kul zgleda![]()
Jaz sm dal 5mm dalse vijake. Mislim pa da za 5mm drugace ni potrebe po dalsih vijakih, so orginal dovolj dolgi.
lp
Dejan
V mojem primeru pri feltnah z et37(z 5mm distancniki se ubistvu pride na ET32) ter 205/40/17 gumam bo dovolj da se "samo" rob zaviha pa bo problem resen.B|ind napisal/-a:Za 5mm distancnike res ni treba drugih vijakov. Originalni so uredu.
Drgac pa nevme sicer kako je pri Cliotu, meni na Twingu ko sm dal 5mm distancnike mi grdo rajsa po gumi ce vozim vec kot 1 ali 2 poleg.. pa imam porezan rob blatnika pa ni dobro..zato bom dal zadaj se razsiriti malo.
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika