Verjetno to vse elektronsko al kako
Blokada motorja
Blokada motorja
Zanima me sploh kak je to narejeno in predvsem kako se vzame unici blokada na devetnajstici... Zdaj se vrti na 6500 jaz bi jo pognal tja do 7000-8000 obr/min 
-
motorist84
- Kraj: CE
brezveze dvigovat blokado ali jo "vzet ven".
Kolikor sem razbral, verjetno mas 1.4e motor, ki ima max. moc pri 5750 rpm in navor ze nekje pri 3750 rpm. To so spice zmogljivosti tega motorja, vse nad temi vrtljaji gre navzdol in to si verjetno ze opazil.
Ce bi zelel prestaviti blokado, bi moral dati noter drugo odmicno, drugo mapo sprogramirat, rezultat tega bi bile boljse specifikacije pri visjih vrtljajih motorja, slabe pa v nizjih.
1.4e je zakon po defaultu.
Kolikor sem razbral, verjetno mas 1.4e motor, ki ima max. moc pri 5750 rpm in navor ze nekje pri 3750 rpm. To so spice zmogljivosti tega motorja, vse nad temi vrtljaji gre navzdol in to si verjetno ze opazil.
Ce bi zelel prestaviti blokado, bi moral dati noter drugo odmicno, drugo mapo sprogramirat, rezultat tega bi bile boljse specifikacije pri visjih vrtljajih motorja, slabe pa v nizjih.
1.4e je zakon po defaultu.

-
motorist84
- Kraj: CE
Motor ti bo pa odletu v parih susih, ko ga bos pognal preko 7K Rpm.motorist84 napisal/-a:Jaz ne znam. Skoraj verjetno pa se tudi ne da tega racunalnika preprogramirat, ker pac ni misljen za taksne stvari.
Seveda je za to ravno ustvarjena blokada, da ga ne mores zj...t.
Pa se to - od 6k rpm pa itak ne vlece vec ampak samo se vrti ke v tri krasne. Najbolj pa potegne od ene 4 pa malo do 6 k rpm.
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI