Clio dci (22)
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
@B|ind: Valjckali so mi pri a3m. Bilo je tam 40-50eur starega denarja. Z razliko od nekaterih sem bil jaz zadovoljen z njihovim delom. Na novo ni nic popokalo, malenkost samo tam kjer je bil podrsan se od prvega lastnika.
@Slicker: Sej naslednji bo bolj po tvojem okusu
@jurcek3: Zaenkrat (tok-tok na les) so se cele. Bolj je problem ker od sprednjih nazaj mece kaksen pesek ipd... in ker mal ven gledajo jih seveda fasejo
@MaTe0: Antenca je obicna, tista ko dobis tri nastavke z razlicnimi dolzinami zraven, samo jaz mam skrajsano pa na novo pobarvano zato da se spojler ne zadane ko havbo odprem
@Slicker: Sej naslednji bo bolj po tvojem okusu
@jurcek3: Zaenkrat (tok-tok na les) so se cele. Bolj je problem ker od sprednjih nazaj mece kaksen pesek ipd... in ker mal ven gledajo jih seveda fasejo
@MaTe0: Antenca je obicna, tista ko dobis tri nastavke z razlicnimi dolzinami zraven, samo jaz mam skrajsano pa na novo pobarvano zato da se spojler ne zadane ko havbo odprem
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
-
525tds-Power
- Kraj: Ajej...
No, da dodam se jst svoje...
Avto je meni izredno vsec!
Te platisca so lepsa kot stara, ceprav ze unim ni nic mankal
Edino, kar mi ni vsec, pa ceprav vidim, da je odlicno narejeno, so panele na vratih in letvice...tiste "kao" strele.....to mi lih ni vsec, me pa zanima, kako se ti slisi muzika!
Keep the good work!!
Avto je meni izredno vsec!
Te platisca so lepsa kot stara, ceprav ze unim ni nic mankal
Edino, kar mi ni vsec, pa ceprav vidim, da je odlicno narejeno, so panele na vratih in letvice...tiste "kao" strele.....to mi lih ni vsec, me pa zanima, kako se ti slisi muzika!
Keep the good work!!
Pi?°em po?®asi ker vem, da ti ne gre hitro branje