pokanje v vratih scenic

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
janezz31c
Kraj: LJ okolica

pokanje v vratih scenic

Odgovor Napisal/-a janezz31c »

Kaj je to da mi pri odpiranju in zapiranju sopotnikovih vrat zelo nadlezno poka, a se je snel kaksen fedr k po stopnjah rahlo pridrzuje vrata pri napol odprtemm polozaju, sem ze vse z wd40 naspricov pa ni nic bolsi

pol bi pa se vprasal, ker imam elektricno zlozljiva ogledala pa sem jih zadnjic v garazni hisi posprau, pridem nazaj jih probam odpret, pa ostaneta v napol odprtem polozaju, tak da sem mogu oba rocno odpret

hvala,LP :roll:
Senik
kirsa1
Kraj: Lenart,Maribor

Odgovor Napisal/-a kirsa1 »

To z elektro zlozljivimi ogledali se je tudi meni prejsnjic zgodilo..Imam tudi Scenica in sem moral ogledala rocno odpreti..Zdaj jih raje vec ne poskusam zapreti,da zopet ne ostaneta na pol odprta..
Uporabniški avatar
meganeman
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a meganeman »

Neki sm cul, da se vrata povesijo pa da je tam ena dihtunga al gumica pri lezajih vrat, ki jo je treba menjat, ce sm si prav zapomnil...
I have a need, the need for speed! Meganeman over and out...
Slika
http://megane-forum.eu/
Uporabniški avatar
tekač
Kraj: kranj

Odgovor Napisal/-a tekač »

ogledala se meni redno zatikajo, ko pozimi perem avto .... :o

po pameti ( obcutku ) nazaj nastavis, se lazje, da ti nekdo pomaga, kar na desni strani ne mores vrteti stikala in poleg se ogledala "stelat"
ce se la da, cimmanj obracat, ker plastika hitro izgubi obliko ..... :twisted:
Uporabniški avatar
Mrcina
Kraj: Kocevje

Odgovor Napisal/-a Mrcina »

Pokanje pri vratih je posledica fuc panta... Neki zobnicek se polomi. Za popravilo je potrebno sneti vrata in tole postimati oziroma zamenjati. Koliko stane zamenjava ne vem. Za postimat pa mi je en klepar, ki drugace dela za renault, povedal ceno 15eur. Nisem pa se dal postimat, ker se loviva z dopusti, enkrat je on, enkrat pa jaz, najbrz grem drug teden do njega... Ko postimam ti lahko javim, kaj tocno naredi, lahko pa dobis tudi cifro..

LP
Odgovori