ojacevalec blupunkt gta 4100
ojacevalec blupunkt gta 4100
a se splaca to vzet v akciji za 30 000sit? Je uredu al slab? Ma kdo kake izkusnje
kablovje najlazje potegnes direkt pod onimi plasticnimi notranjimi pragovi, niti ti jih ni treba dol jemat, ker jih z roko lepo not spravis. Pa prides do zadnjih zicov, tam pa sedalo dvignes, pa naslon si spustis naprej in pod njimi lepo potegnes do prtljaznika.
to je na kratko in na hitro
to je na kratko in na hitro
RENAULT CLIO
Kaj ma pa garancija veze ce vleces kable za zvocnike po avtu, sej ti je Legionar lepo napisal, da ne rabis kaj divje podirat za to da speljes kable do zadnjih zvocnikov.
Jaz mislim cela sprednja vrata podirat za to da jih bom izoliral, pa ce mi pol zarad tega ne bodo priznal morebitne garancije na masini, menjalniku, lezajih ali kje drugje se bom direkt cez izlozbo zapelu.
Pri kablih pazi na to da ne peljes napajalnih kablov in signalnih kablov skupaj, zvocniske lahko naceloma zraven napajalnih ali signalnih nima veze.
Ce bos + za ojacevalec peljal iz akumulatorja, potem daj obvezno gor se varovalko, ki ti v primeru nesrece po potrebi prepreci smelcanje in morebiten pozar, ce je res hudo.
Jaz mislim cela sprednja vrata podirat za to da jih bom izoliral, pa ce mi pol zarad tega ne bodo priznal morebitne garancije na masini, menjalniku, lezajih ali kje drugje se bom direkt cez izlozbo zapelu.
Pri kablih pazi na to da ne peljes napajalnih kablov in signalnih kablov skupaj, zvocniske lahko naceloma zraven napajalnih ali signalnih nima veze.
Ce bos + za ojacevalec peljal iz akumulatorja, potem daj obvezno gor se varovalko, ki ti v primeru nesrece po potrebi prepreci smelcanje in morebiten pozar, ce je res hudo.
Varovalka je ze na kablu. Zdj pa je fora da ne wem kje bi spelu + kabel v kabino od akumulatorja. Baje se da tam kjer je zajla za havbo odpret samo ne wem kak bi tisto gumico dobu prou dol da nrdim lukno pa dam pol nazaj. Sm se zajebavu ze z zvocniskimi kabli jih spravt do avtoradija tam pr armaturi, pa sm jih pol vleku kr ob anteni. Kje najlazi spravt zdj kabl v kabino me zanima od aku ? Pa brez da bi ksno novo luknco vrtu.
No pa naj pove ce je tolk prijazen, ko mene to tud zanima, ko mam tud jaz EXTREME-a, pa me to se caka.
Baje je pa nekje nad pedalko za plin, no ja pri meni bolj za nafto
cca 20 do 25 cm nad njo en gumijast cep, skozi katerega naj bi se dalo kabl not spelat.
Mene bolj skrbi kako nove kable za zvocnike v sprednja vrata prpelat, ko uni cvirncki ko so zdej so bolj za en k... (se opravicujem na izrazu ampak tko je), ko v moji tovarni avtomobilov sigurno ne bi takih cvirnov za zvocnike pelal po avtu.
Lahko bi jim pa dali predlog za novo razlicico posebnega Clia, SOUND READY, in bi mel vsaj kulturne kable ce ne ze zvocnike zmontirane.
LP
I.
Baje je pa nekje nad pedalko za plin, no ja pri meni bolj za nafto
Mene bolj skrbi kako nove kable za zvocnike v sprednja vrata prpelat, ko uni cvirncki ko so zdej so bolj za en k... (se opravicujem na izrazu ampak tko je), ko v moji tovarni avtomobilov sigurno ne bi takih cvirnov za zvocnike pelal po avtu.
Lahko bi jim pa dali predlog za novo razlicico posebnega Clia, SOUND READY, in bi mel vsaj kulturne kable ce ne ze zvocnike zmontirane.
LP
I.