Vgradnja 1.4 energy motorja E7J v R5 Campus 1.1
Vgradnja 1.4 energy motorja E7J v R5 Campus 1.1
V kratkem me caka vgradnja 1.4 energy motorja e7j v mojo campusko 1.1. Blo bi zanimivo zbrati cim vec materiala od zacetka do konca vgradnje - informacije, slike, kako se lotit, na kaj pazit itd. Mam tud vse za servo od cliota 1, pa bi me zanimalo a je dost zajebancije s tem.
Naj bo to tema tud za koga, ki se bo v prihodnje lotil podobne zadeve.
In sicer me kot prvo zanima, kako je kaj z nosilci. Prebral sem ze da je potrebno spremenit le en nosilec - desni ce gledamo iz kabine avta. Kaka slika bi bla dobrodosla. Obenem pa se tu poraja vprasanje, ali pase servo letev luknja na luknjo ali je vec zajebancije.
Upam na kake pametne komentarje, predvsem pa slike.
Lp
Naj bo to tema tud za koga, ki se bo v prihodnje lotil podobne zadeve.
In sicer me kot prvo zanima, kako je kaj z nosilci. Prebral sem ze da je potrebno spremenit le en nosilec - desni ce gledamo iz kabine avta. Kaka slika bi bla dobrodosla. Obenem pa se tu poraja vprasanje, ali pase servo letev luknja na luknjo ali je vec zajebancije.
Upam na kake pametne komentarje, predvsem pa slike.
Lp
Zadnjič spremenil Godward, dne 13 Okt 2008, 00:24, skupaj popravljeno 2 krat.
Ja glej stvari je velik za predelat. Najvec se zamudis z nosilci, ker mors use tri zamenat, oziroma zrihtat, pol mas se problem z menjalnikom, ki je od cliota vecji, in ne bos motorja sprau u auto, itd...
Ce pa pa use zanima kuko kj to zgleda pa najbol da se oglasis pri meni in ti bom use razlozu.
Lp Svamca
Ce pa pa use zanima kuko kj to zgleda pa najbol da se oglasis pri meni in ti bom use razlozu.
Lp Svamca
RENAULT 5 1.4e RT
RENAULT 19 16V
RENAULT 19 16V
Jst sem ravno obratnega mnenja.. ..skoraj nic ni potrebno predelovatSvamca napisal/-a:Ja glej stvari je velik za predelat. Najvec se zamudis z nosilci, ker mors use tri zamenat, oziroma zrihtat, pol mas se problem z menjalnikom, ki je od cliota vecji, in ne bos motorja sprau u auto, itd...
Lp Svamca
Zanimivo se mi zdi, da imas probleme s menjalnikom, kajti jst sem najprej imel serijskega od 5ke (JB1 035), nato sem vgradil menjalnik od Cliota 1.2 oz Expressa (JB1 046) in sta menjalnika enaka.
Godward.. ..Svamca ima ainspric
- Turbobitch