Twingo 1.2 l.98 - Dancy`s twingo

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
pivo

Odgovor Napisal/-a pivo »

js sm dau za nove sprednje 95eur/kom zadnje 65eur/kom tko da ne basejte da so novi komplet 100eur
Uporabniški avatar
Dancy
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Dancy »

Se prav, da je ta cena pol se dost ugodna :?:
litlleracer
Kraj: il.bistrica

Odgovor Napisal/-a litlleracer »

da 8)
All glory is fleeting
jurcek3
Kraj: ljubljana

Odgovor Napisal/-a jurcek3 »

Figo napisal/-a:dei zenska ne nori....ce se nisi vse skp kupila povej ti bom dal fedre mnogo cenejse....pm
OT:
madona kasno obnasanje pa je to :shock: djmo mal spostovanja met
Uporabniški avatar
andrej86
Kraj: Lenart v Slovenskih goricah

Odgovor Napisal/-a andrej86 »

jurcek3 napisal/-a:
Figo napisal/-a:dei zenska ne nori....ce se nisi vse skp kupila povej ti bom dal fedre mnogo cenejse....pm
OT:
madona kasno obnasanje pa je to :shock: djmo mal spostovanja met
gre se samo zato da nabijajo ze par strani o cenah sportnih vzmeti in amortizerjev, pa vsi sami dobro vedo da ko se gres enkrat al tuning al styling da stroski nikakor niso tako majhni kot si jih prvo izracunas, 100eur gor ali dol,kdo bo hotel met avto spuscen bo reskiral tut 100eur vec,kdor pa ga nebo hotel imeti spuscenega pa ga nebo,

dancy daj naslednji post ko bos naredla update,pa maker bos krom okvirje nasraufala na avto al pa krom ventilcke dala na kolesa,ne pa da se jajckate za vsakih 10eur ki bi jih prihranli pri nizanju :roll:
jaz sem si nizanje tut temeljito preracunal; vzmeti ,zadnji most,optika,sprednji stabilizator itd. je bilo do sem vse lepo in prav,ko so mi pa avto spredaj znizali pa avto z dvigala spustili pa je desni amortizer duso spustil ko ni bil nov, in sem sel lepo s hin amortizerjem v trgovino po 16vjeve amortizerje,ker nisem hotel da se mi enako se zgodi na desni strani sem mogel kupit oba in je blo takoj 100 evrov vec pa se montazo vzmeti sem moral enkrat placat
in je namesto 160eur prislo iz tega 280eur
Uporabniški avatar
Dancy

Evo k prlimam tablce gor, bom poslikala :lol: drugac pa men ni skoda dat dnarja, sam da bo zrihtan tipitopi, sej se drugi bunijo kok je predrago :shock: drugac se bom pa pozanimala, kok pridejo se novi amortizerji, ceprav pomoje tud ni slabo, ce dam svoje predelat :?
Uporabniški avatar
andrej86

Dancy napisal/-a:Evo k prlimam tablce gor, bom poslikala :lol: drugac pa men ni skoda dat dnarja, sam da bo zrihtan tipitopi, sej se drugi bunijo kok je predrago :shock: drugac se bom pa pozanimala, kok pridejo se novi amortizerji, ceprav pomoje tud ni slabo, ce dam svoje predelat :?
daj svoje predelat ,da bojo krajsi in trsani,ker ce bos imela navadne amortizerje pa sportno vzmet bos zapeljala v kako luknjo in bos amortizer unicila,pri meni je bila zadeva drugacna ker obstaja sportna razlicica cliota cesa pa pr twingotu na zalost ni
lazo23

Odgovor Napisal/-a lazo23 »

Nevem no Dancy stvar je res predraga butci so uni k se buijo da pac ni tok tesko dt kes ce hoces met tiptop aja en mehankar z 20 let izkusen bo delo slabse opravil kot ena firma Amontizer ki je na sceni precej manj casa kot ta mehankar ki to dela ze 20 let, dej folk ne prbijite. recimo evo jest sm dal za H&R fedre 180 eur + 30 eur montaza + 20 eur optika = 230 eur kar je precej precej manj od tvojih, glede trsanja original amortizerjev pa nevem lej ce je res potreba naredi to ce potrebe po tem ni tega rajs ne delat k pol je avto totalna katastrofa tooook trd res vsak bogi ampak res bogi kamncek bos cutila no ti mogoce glih tok ne k bos se zmeri mela visok profil gume sam vseen udobje voznje po precej slabse ce bos trsala pac lej moje menje je tako das gor sam fedre pac ti ga spustijo ane in po parih prevozenih kilometrih ce vidis da stvar ni uredu das se trsat, nevem zakaj nebi tko naredila ne pa vse naenkrat pust ti njih v firmi oni sam nabijajo da bi zasluzil sam 430 eur seveda ze z pristetimi 10% popusta je pa res mal prehuda cena no. Pac moje mnenje razmisl ane se zmeri lahko pol naknadno trsas...
Uporabniški avatar
Dancy

A ni fora glih u tem, ce das sam fedre pa nizat ga, da je pol ful trd :? nevem no, glih zarad tega das predelat amortizerje oz jih zamenjas, da ni tok trd, vsaj tko pravjo :?: sej mogoce narobe razmisljam, sam baje je bols, ce das oboje zrihtat
Uporabniški avatar
sal3
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a sal3 »

Ni tako. Ce das samo fedre je malenkost trsi. Samo zato ker je za teh 3-4cm nizji ima amortizer manj hoda in rad zacne zabijat. Ko das amortizer predelat ti ga se dodatno strsajo, tako da je avto se trsi da amortizerji na neravninah ne pocepnejo do konca. Iz mojih iskusnah ti povem da ce das eno normalno 14x6J feltno ga lahko samo s fedri spustis. Ce pa bos kupila 15" feltne potem pa ga je ze potrebno trsat ker v twingu z 15" in spuscenim za 3cm ni mogoce vozit 4 ljudi (drajsa.press)

LP
...::: Dolenjska Audio Crew :::...
Uporabniški avatar
Dancy

Ja nameravam dat 15", sej se bom se kje pozanimala, pa bomo vidl, definitivno mam plan , da to v avgustu zrihtam :)
Uporabniški avatar
andrej86

lazo23 napisal/-a:aja en mehankar z 20 let izkusen bo delo slabse opravil kot ena firma Amontizer ki je na sceni precej manj casa kot ta mehankar ki to dela ze 20 let, dej folk ne prbijite.
delal pa bo s cem? je ta mehanik z 20 let izkusen usposobljen za trsanje ?
al bo z repo trsal amortizerje, ta firma "amontizer" kot si ti napisal je v par letih al pa se manj naredla tolko amortizerjev kot jih on mehanik v 20 letih videl ni.
get real :roll:
Uporabniški avatar
enej_46
Kraj: Koper - Prade

Odgovor Napisal/-a enej_46 »

proklete cebule, najprej se pizdite da se samo govori v prazno zdej naprej isto :D :P
avto bo trsi v vsakem primeru, s samimi fedri manj, s trsanimi amortizerji ful...in to ful pomeni ful ful!to je bolj za nas, ki mamo radi da ko gres v ovinek, da se avto ne premakne, zgubis pa komplet udobje.
po moje dej samo fedre gor, in pa ene druge nove amortizerje, te pride malo drazje, in mas na izbiro mehkejse in trse, odvisno kaj hoces.vrjetno ne gres vozit avto slaloma, zato pomoje brezveze da das trsat original amortizerje..
no zdej prilepi kasno sliko avta, lih za popestrit, da ne bo samo govoricenje.
Slika
事実は拳ではない!
Uporabniški avatar
B|ind
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a B|ind »

Lej, mam 15' in 4,5cm spuscenega in ce imas v planu naredit isto ti svetujem da menjas amortizerje ze zdaj!
Cene jih bos pa kasnej (tako kot jih bom moral jst).
Kukr je Sale napisal.. z original amortizerji in sportnimi fedri ti bodo zadnji blatniki drajsal po gumi ce bos mela v avtu vec kot 1 ali 2 osebe. Jst sm dal rezat blatnike pa vseeno ni dost..
Pri 15'' in 7J feltni bos morala dat distancnike zadaj - 5mm usaj, cene ti bo guma na notranji strani v ovinkih drajsala po amortizerjih.
Zdej kako je z obnovo originalnih amortizerjev pa nevem ker nimam iskusenj s tem, ampak sej vidis da fantje pravjo da je ful trdo, tega si pa pomojem ne zelis (na avtu :lol: )
Drgac pa v avgustu bom tud jst ze mel (upam) da nove amortizerje pa ti bom potem lahko povedal kako se stvar obnese.
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

js ti predlagam da sam fedre kups in das vgradit pa se vozis in ce ti nov kul.. isces naprej resitev :wink:

p.s. js sm 100% da ce neb bla avtorca tele teme bejba se ne bi tokle kregal pa 'grebl' za komentarje :lol:
Slika
Zaklenjeno