No jaz sm se pa pozanimala mal naokol in sm se odlocila, ce bo vse po sreci, da v avgustu mal predelam avto in sicer zamenjava vzmeti in predelava mojih originalnih amortizerjev in itak nizanje izracunal so mi okvirno ceno z 10% popustom cca. 420eur z delom vred. Delal mi bodo pa v Dolu pri Ljubljani, amortizer d.o.o.
Jaz upam, da se mi uresnic ta zelja
ne vem kdo je vam potem delu...400 e z vsem ni drago...jaz sem dal samo za delo 100 e,potem optika 35e,sam ne vem kake amortizerje pa fedre bo dobila za tak denar?
no jst sm jih tui teu moje obnovt....pa sm mal povprasal da kulku je...tm od 30- 40e...tku da sm pole kr rajsi nove uzeu....plinske mal trse in sm dau 40eur po komadi....
ja sej pr navadnih avtih se bol splaca nove uzet, potem saj ves kaj mas. naprimer pr 16vju je pa fora u tem, da je pa en nov amortizer 100-120eur, tku da komplet usi novi pridejo kar zajeten kupcek denarja, v tem primeru pa se jih bolj splaca dat obnovit. za twingota se pa bolj splaca nove kupit, pa imas mir potem skos.
Joj kaj se bunite, sej nism se nc kupila, sam to sm se pac pozanimala kolk vse pride, sej pravm, da najbrz bom se kje pogledala vazn, da bo dobr narjen, pa da ne bo kr ena cip roba