moj bo se lepsi,samo da pridem do kesa da 16v havbo naredim,pa da dam letvice pa ogledala in kljuke v barvo avta pa znake odstranim spredaj pa zadaj pa zadnjo kljucavnico. pa vse odbijace bi rad v clean vrgel pol pa dovolj,sem sluzbo menjal pa je malo finacne krize
rad pa bi da bi avto bolj agresiven izgledal ,samo ne vem kaj bi naredil
v podnu tak al tak je ,zaj tu na sliki ne deluje tak hudo je pa ziiga videl v lj da je dobro prizemljen
agresivno ta model ne bo nikol zgledu kej prevec, ker ma te gejevske spredne luci in ga cist pozenscijo. mogoce bi mu pasale kake sirse feltne da bi zgledalo malo bolj agresivno, sm tezko, ker je ze v osnovi zgresen za agresivnost. raj 16v-ja nabav, ce jih mate tulk tm gor
Duli napisal/-a:agresivno ta model ne bo nikol zgledu kej prevec, ker ma te gejevske spredne luci in ga cist pozenscijo. mogoce bi mu pasale kake sirse feltne da bi zgledalo malo bolj agresivno, sm tezko, ker je ze v osnovi zgresen za agresivnost. raj 16v-ja nabav, ce jih mate tulk tm gor
haha sem se nasmejal gejevske luci loool duli duli
pusti se presenetit
da nebo pozenscen spremljaj malo prejsnje strani
pa se en divji bad look pa bo to to
tak bo zgledalo pa se 16v bula bo poleg
ja ko najdem ta "temne angelse" takrat jih ziher bom cene se gibljejo okrog 200 - 220 eur samo nocem onih krom verzija ampak one ko so temne zadi,prej pa ne mislim nic spreminjat