Problem z klimo na Laguni
- Laguna-man
- Kraj: Dolenjska
Imam enak problem. Vsake toliko casa na klimi izpise SERVICE in klima z ventilacijo vred postane mrtva. Po nekaj urnem mirovanju avtomobila vse dela normalno. Kje v okolici MBja je mozno poceni opravit test in nafilat plin? Avto je laguna, l.94 z avtomatsko klimo in je verjetno ze malo iztrosena.
Drugi problemn je ta, da vsake toliko casa nekaj poka v desnem delu armaturke. Sklepam da je problem z loputami ventilacije saj poka ob spremembi nastavitve klime, vcasih pa samo od sebe.
Hvala.
Drugi problemn je ta, da vsake toliko casa nekaj poka v desnem delu armaturke. Sklepam da je problem z loputami ventilacije saj poka ob spremembi nastavitve klime, vcasih pa samo od sebe.
Hvala.
Ajam... ne, meni je delalo tam pri 2ki.. pa ko se je zacel vrtet.. kot da bi en zobek manjkal.. pa loputa pri vratih nekak ful glasna bla, ko sem varat zaprl.. so mi to vse porihtali na reno servisu..sodelujemo pa marsikaj nardijo ker jim dosti folka tja posljem z zapisniki.. skoraj vse, oni pa stranke k meni z novimi avteki za zavarovat 
elekronika
ob opazovanju sem ugotovil da klimatska naprava (imam avtomatsko) ob izklopu motorja vedno ne shrani zadnje nastavitve, kar pa bi morala in naslednjic ob ponovnem vklopu motorja ca 10s poka loputa za reciklazo zraka.
takrat naprava citno smatra da je to kot resetiranje in zacne pomikat loputo za reciklazo ki pa je ze v koncnem polozaju.
ker to ne dela vedno domnevam da je z loputo vse ok. problem pa je z elektroniko.
ima mogoce taka klima svoje napajanje za memorijo ali je problem kak kabel?
ali kdo ve za kaksnega renault frika iz MBja ki bi se te zadeve za poceni lotil oz. ce lahko to porihtam sam?
hvala.
takrat naprava citno smatra da je to kot resetiranje in zacne pomikat loputo za reciklazo ki pa je ze v koncnem polozaju.
ker to ne dela vedno domnevam da je z loputo vse ok. problem pa je z elektroniko.
ima mogoce taka klima svoje napajanje za memorijo ali je problem kak kabel?
ali kdo ve za kaksnega renault frika iz MBja ki bi se te zadeve za poceni lotil oz. ce lahko to porihtam sam?
hvala.
Hehe.... si pri Slovenici zavarovan? Saj pa ni treba da ti jaz napisem.. le povej da bi zelel da ti denar nakazejo, da si bos sam nabavil, odneses predracun, in ti tolko nakazejo. Lexuske si pa sam nabavis in je zadeva resena. Ker kolko vem lexuske niso drazje od navadni originalnih.
Drugace pa lahko te stare prodas, pa malo doplacas in imas lexuske.. jaz bi si tudi mogel to postimati se ja..
Drugace pa lahko te stare prodas, pa malo doplacas in imas lexuske.. jaz bi si tudi mogel to postimati se ja..